Kocaman'dan Beşiktaş'a flaş yanıt!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Medipol Başakşehir maçı sonrası konuştu.

GİRİŞ 11.02.2018 22:02 GÜNCELLEME 12.02.2018 10:40
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Medipol Başakşehir'i yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"BEŞİKTAŞ İÇİN, GALATASARAY İÇİN..."

Galibiyetle ilgili konuşan Aykut Kocaman, "Önde bastık, kazandık ama tam tersi sonucu da alabilirdik. Başakşehir bu ligin en organize takımı. Bizim adımıza önemli bir maçtı. Kazanmak zorundaydık ve kazanmayı istiyorduk. Puan kaybetsek bile yarışın içerisinde olmaya çalışacaktık. Böyle bir maçta her şey belli olmayacaktı ama takıma güven ve moral yaratacak bir durum yarattık. Beşiktaş için de Galatasaray için Trabzonspor için de lig yeniden başladı ve Başakşehir'i de bu yarışın içerisine çektik." dedi.

'BEŞİKTAŞ'IN ERTELEME TALEBİ'

Daha önce 65 maçın 64'ünü oynadık ve 1 kez bile böyle bir talebimiz olmadı.  Çok anlamlı değil erteleme yapılması. Doğru ne ise o yapılsın. Bizim oynayacağımız kupa maçının Bayern Münih maçıyla bir alakası yok

"ALEYHİMİZE HAKEM HATALARI DAHA FAZLA"

Sarı-lacivertli takımla ilgili sözlerine devam eden Aykut Kocaman, "Takım ruhu konusunda bir şikayetim yok. Bu sezon öyle bir sorun da yaşamadık. Biz anlık yaşayan bir ülkeyiz. Bizim takım için de böyle. Bu sezona damga vuran şey, bireysel hatalarımız oldu. Bu kadar hatanın kabulü mümkün değil. Ayrıca takım olarak geç kurulduk. Diğer takımların aksine hakem hatalarının aleyhimize daha yoğun olduğu dönem geçiriyoruz. Bütün bunları dikkate alırsak, bu puanımız iyi gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı.

"DÜNYADA MESSI DIŞINDAKİ TÜM OYUNCULAR:.."

Deneyimli teknik adam, fiziksel olarak daha da iyi duruma gelmeleri gerektiğini anlatırken "Bir şey itiraf etmek de lazım, fizik gücümüz daha yukarı çıkmalı. Bizim için yorucu bir maç oldu. Şimdi biraz dinlenme zamanı. Dünyada Messi dışındaki bütün oyuncular hem toplu hem de topsuz anlamda oyunun içinde olmalı. Bu nedenle biraz daha fizik gücümüzü arttırmalıyız ve takım oyununa en iyi şekilde devam etmeliyiz." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 31
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Bey! Dün akşam maçı sen kazanmadın, Emre ve maç günü Epireanu'yu aniden hastalandıran yöneticilerin kazandı. Bu tabloyu bir yerlerden hatırladın mı?
    Cevapla
  • ccc 6 yıl önce Şikayet Et
    Olum futboldan anlayan adam şu yorumu yapmaz lan çok komik :D
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbol sekreteri.
    Cevapla
  • Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ne diyor anlamıyorum ben buna kim hoca diploması vermişse onuda sorgulamak lazım zerre kadar hocalıktan anlamıyor adam çıkmış ekranlara saçmalıyor her zaman ki gibi Volkan’ın küfrünü konuşsana erteleme konuşacağına.
    Cevapla
  • Mehmet Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Daha önceki yıllarda hakmden yenilirken ve şampiyon olduğun sezondan neden böyle konuşmadın aykut efendi
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar güzel ağlıyor ve ne kadar güzel kıvırıyorsunuz. Sizden daha guzel.bir dansöz yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle