Giuliano: Başakşehir'e karşı oynamak istiyorum

Doktorlar, Başakşehir maçında omzuna sert bir darbe alması halinde Giuliano'nun sezonu kapatabileceğini rapor etti. Sambacı buna rağmen ısrarla oynamak istiyor.

Giuliano: Başakşehir'e karşı oynamak istiyorum
Giuliano: Başakşehir'e karşı oynamak istiyorum
GİRİŞ 09.02.2018 12:13 GÜNCELLEME 09.02.2018 12:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Göztepe ile oynanan ikinci yarının ilk maçında omzu çıkan ve iki maçta forma giyemeyen Giuliano çalışmalara beklenenden erken başlarken, teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sambacının ağrılarına rağmen fedakarlık göstermesi, Başakşehir maçı öncesi Aykut Kocaman'ın elini güçlendirdi.

KARAR AYKUT KOCAMAN'IN

Ancak bu durum çok ciddi bir riski de beraberinde getiriyor. Kulüp doktorları, omzuna sert bir darbe alması halinde Giuliano'nun bu kez daha ciddi bir sakatlık tehlikesi ile karşı karşıya kalıp, sezonu bile kapatabileceğini teknik heyete rapor ettiler. Giuliano, bu riski alabileceğini söylerken, "Kendimi iyi hissediyorum ve kesinlikle Başakşehir'e karşı oynamak istiyorum" diyor. Yıldız futbolcu hakkındaki son kararı teknik direktör Aykut Kocaman verecek. Sarı-lacivertli hocanın Brezilyalı yıldızı maçın kadrosuna alıp, duruma göre ikinci yarıda forma vermesi de ihtimaller arasında.

YORUMLAR 1
  • Yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon olabilmemiz için vites yükseltmen gerek ve oyununu 90 dakikaya yayman lazım.
    Cevapla