Valbuena 2 hafta sonra 11'e döndü!

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Gençlerbirliği karşılaşmasında 6 oyuncusundan yararlanamadı.

Valbuena 2 hafta sonra 11'e döndü!
Valbuena 2 hafta sonra 11'e döndü!
GİRİŞ 03.02.2018 19:31 GÜNCELLEME 03.02.2018 19:31

Sarı-lacivertli ekipte sezon başında sol ön çapraz bağı kopan Uygar Mert Zeybek, Yiğithan Güveli, sol dizinde kıkırdak bozulması meydana gelen ve 3 hafta sahalardan uzak kalacak Martin Skrtel'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Luis Neto ve Giuliano takımını yalnız bırakırken dünkü antrenmanda takımla çalışmalara başlayan Şener Özbayraklı yedekler arasında yer aldı.

VALBUENA 2 HAFTA SONRA 11'DE

Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena 2 hafta sonra 11'de yer aldı.

Sarı-lacivertli ekipte Valbuena, en son ligin 17'nci haftasında oynanan Atiker Konyaspor mücadelesinde 11'de görev almıştı. Teknik direktör Aykut Kocaman, 3 hafta sonra Gençlerbirliği karşılaşmasında Fransız futbolcuya 11'de görev verdi.

ELJIF ELMAS VE OĞUZ KAĞAN'A BÜYÜK İLGİ

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği mücadelesi öncesinde Eljif Elmas ve Oğuz Kağan taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Genç oyuncular tribüne çağırılarak alkışlandı.

MEHMETÇİĞE DESTEK

Karşılaşma öncesinde hakemler ve iki takım futbolcuları Mehmetçiğe destek amaçlı sahaya pankartla çıktı. 

Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla iki takım futbolcular ve hakemler sahaya ''Kalbimizle Dualarımızla Mehmetçiğin Yanındayız'' yazılı pankartla çıktı ve sonrasında fotoğraf çektirdi.