Kararı verdi! İşte yeni stoper...

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın sakatlıklar sebebiyle bu kez de Josef de Souza'ya stoper bölgesinde görev vermesi bekleniyor.

Kararı verdi! İşte yeni stoper...
Kararı verdi! İşte yeni stoper...
GİRİŞ 02.02.2018 11:27 GÜNCELLEME 02.02.2018 11:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sakatlıklar nedeniyle çaresiz kalan Aykut Kocaman, özellikle stoperde kimi oynatacağını bilemez hale gelmişti. Skrtel, Neto ve Yiğithan’ın sakat olması nedeniyle tek stoper Roman Neustadter kaldı.

Bunun için de Trabzonspor maçında Rus yıldızın yanında Mehmet Topal yer aldı. Sakatlar iyileşmediği için Topal-Josef ikilisinden birini yine stopere çekmek zorunda kalacak olan Kocaman’ın bu defa o bölgede Souza’yı alması bekleniyor. Ön liberoda Topal’ın yanına iki genç oyuncusundan birini monte etmeyi düşünen Kocaman, Oğuz Kaan ile Eljif Elmas arasında karar verecek.

 

 

KUPA TAMAM SIRA LİGDE

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 20. hafta maçında Ülker Stadı’nda yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 11.00’da başladı. Akın Çorap Giresunspor karşısında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptılar. Diğer futbolcular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

ŞİMDİ DE HASAN ALİ! 

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının ardından Gençlerbirliği ile yarın ligde oynayacağı maça da sıkıntılı çıkacak. Sarı-Lacivertliler’de sakatların çokluğu zorlu maçlar öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman’ın elini kolunu bağlamış durumda. Yapılan yoğun tedavilere rağmen Giuliano, Şener Özbayraklı, Luis Neto, Vincent Janssen, Martin Skrtel ve Yiğithan Güveli iyileşip takıma katılamadılar. böyle olunca da yarınki maçta forma giyemeyecekler. Yıldız futbolcunun Gençlerbirliği karşısında oynaması beklenmiyor.

YORUMLAR 5
  • Yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    M.Ekici nerede ? Bu nasıl takımdır arkadaş.hiç bir şey net değil.
    Cevapla
  • Yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru tercih M.Topal stoper ,Souza orta sahadır. Böyle olmaz ise , Aykut Hoca takımı sabote ediyor demektir.
    Cevapla
  • fenerbahce, nerde ?? 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş yazık ettiniz bu fenere bu nedir ! yazıklar olsun, oyun mu oynuyorsunuz yoksa işkence mi çektiriyorsunuz bize belli değil. En başta bu oyuna kendiniz utanmanız gerekiyor. Ersun Yanal hoca veyahut Yılmaz Vural gelsin. O Kaldırım mühendisi ve Köybaşından tut, Dirar mış, İslaymış, bilmem neymiş.. Yönetimden oyunculara baştan başa yenilik şart. Ayıp size, ayıp yahu...!!
    Cevapla
  • fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    Git yerine Ersun hoca gelsin. İstemiyoruz seni yedin bitirdin sen ile o başkanın
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut la bitirdin bizi maffettin sen gidene kadar lig tv iptal paramlan günaha giriyorum stres oluyorum
    Cevapla