İstediği hiçbir şey olmadı! F.Bahçe'de kriz...

Fenerbahçe yönetimi ara transfer döneminde talip olduğu tüm futbolcuları kaptırınca Teknik Direktör Aykut Kocaman küplere bindi.

İstediği hiçbir şey olmadı! F.Bahçe'de kriz...
İstediği hiçbir şey olmadı! F.Bahçe'de kriz...
GİRİŞ 01.02.2018 10:29 GÜNCELLEME 01.02.2018 14:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ara transfer döneminin en sessiz takımı olarak dikkat çekti ve listesindeki isimleri tek tek kaptırdı. Yönetime verdiği transfer listesindeki hiçbir futbolcunun alınmamasına tepki gösteren Aykut Kocaman dar kadro yüzünden isyan etti.

Rahman Baba Schalke’ye döndü

Sol bek için adı en çok geçen isimlerden biriydi. Ancak kontenjanın dolu olması ve farklı bölgeler için de arayışların başlaması nedeniyle teklif yapılamadı. Alman ekibi Schalke devreye girdi ve geçtiğimiz sezon olduğu gibi Ganalı’yı bir kez daha kiraladı.



Sambacı Kenedy Newcastle’ı seçti

Rahman Baba’daki senaryo nedeniyle Chelsea’nin bir diğer sol beki için de Sarı-Lacivertliler girişimde bulunamadı. Kenedy, “Goal filmini izlediğim için hakkında bir şeyler biliyorum” dediği Newcastle’a sezon sonuna kadar imza attı.



West Bromwich’ten Sturridge çalımı

Liverpool’un yıldızı, Aykut Kocaman’ın en çok istediği isimlerden biriydi. Ayrıca İtalyan devi İnter ile İspanyol ekibi Sevilla da teklif yaptı. Ancak Sturridge’ın yeni adresi, Premier Lig’in son sırasında bulunan West Bromwich oldu.



Lima’nın adresi Palmeiras

Brezilyalı yıldız 1 yıldır Fenerbahçe’nin gündemindeydi. Sarı-Lacivertliler, Lucas Lima için yaptığı girişimlerden sonuç alamadı. Birçok talibi olan başarılı orta saha oyuncusu, tercihini Palmeiras’tan yana kullanarak ülkesinde kaldı.

YORUMLAR 7
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    elindekiler futbolcu değil mi* napıcaklardı barcelonayı mı getreceklerdi. aziz yıldırımda aykutta gitmeli. sıktıklar artık..
    Cevapla
  • Ruzgar 6 yıl önce Şikayet Et
    Elindekileri kullansin
    Cevapla
  • vanlıııı 6 yıl önce Şikayet Et
    en başta adam akıllı transferler yapsaydınız böyle olmazdı
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    adam yeden göğe kadar hakli bu adam daha ne yapsin elinde sakatliklardan simarikliklardan dolayi kimse kalmadi ha birde kaprislilerde var o yuzden kimse aykut hocaya suc bulmasin butun suc aziz yildirimda yine aykut hocayi kandirdi
    Cevapla
  • kapadokyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    ADAM diye yazılır... AYKUT KOCAMAN diye okunur..
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    bende olsam aykut un olduğu yere gelmem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle