Kocaman'dan şok sözler! 'Şampiyon olmamız çok zor'

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Giresunspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından gündem yaratacak açıklamalar yaptı. "Bizim şampiyon olma ihtimalimiz iki tarafta da çok zor gözüküyor, Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin." dedi.

Kocaman'dan şok sözler! 'Şampiyon olmamız çok zor'
Kocaman'dan şok sözler! 'Şampiyon olmamız çok zor'
GİRİŞ 31.01.2018 23:17 GÜNCELLEME 31.01.2018 23:17
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Giresunspor'u son dakikada attıkları golle 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalar yaptı. Kocaman, hakemlerin kendilerine farklı davrandığını ve şampiyon olmalarının mümkün olmadığını belirtti.

"FENERBAHÇE TARAFTARI BUNU BİLSİN"

"Maçın ikinci yarısı istediğimiz gibi gitmedi. Belki böyle maçlar için doğal sayılabilir. Daha sonra analiz edeceğiz. Zorlu geçme ihtimali zaten ortadaydı. Rakip, bizden önce biri Süper Lig'in lideri olmak üzere, iki Süper Lig takımını elemiş bir takım... Belki bir basın toplantısı ile birkaç cümle daha söyleyebilirim. Bizim taraftarımızın bir kısmı da, Ozan olayının da, Valbuena olayının da, bazen benim üzerimden de bir şeyler yaratmaya çalışıyor. Bugün çok net görüldü. Bu hakemlerin cesaretleri ve doğrulukları bizim karşımızda müthiş. Daha 1. dakikada sarı kart pozisyonu, müthiş yakaladı ama rakiplerimiz olunca görülmüyor. Burada daha 1. dakikada görülüyor. Hakemler bize verdikleri kartları rakiplerimize vermiyorlar. Ben hakemlere bize gösterdikleri kartlara, cesaretlerine bir şey demiyorum. Ama rakiplerimize niye göstermiyorlar? Bize çat çat çat gösteriyorlar. Çok tecrübeli bir insanım, çok net gözüküyor. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz iki tarafta da çok zor gözüküyor, Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin."

"BİZİM HAKEMLERİ YENME ŞANSIMIZ YOK"

"Beşiktaş'ı yendiğimiz maçtan sonra adeta Beşiktaş'ı neden yendik diye linç edildik ve Akhisar maçında hemen infaz. Bizim hakemleri yenecek gücümüz yok, bu organizasyonu geçecek gücümüz yok."

YORUMLAR 41
  • Paşabey 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten şampiyon olmanızı beklemiyoruz. Bari zevk alacağımız bir oyun oynat, öylece tatmin olalım.
    Cevapla
  • Fblee 6 yıl önce Şikayet Et
    Hoca zaten bunu herkes biliyor tekrar senin soylemene gerek yok
    Cevapla
  • musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Hasan ali topal alper koybasi Fernando soldado isla bunlar 4 lük garanti
    Cevapla
  • HALİL 6 yıl önce Şikayet Et
    Valbuenadan ne istiyorsun. Alex'e yaptığını yapacaksın değil mi? Sen KOCAMAN bir hayal kırıklığısın....
    Cevapla
  • bjk25 6 yıl önce Şikayet Et
    şenol güneş fikstürden şikayetçi sen de hakemler hep sizi desteklemesine rağmen hakemlerden şikayetçisin mümkünse ikiniz de susun artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle