Aziz Yıldırım Rize'de açılışa katıldı

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Rize'de 16 okulda yaptırılan potaların açılış törenine katıldı.

Aziz Yıldırım Rize'de açılışa katıldı
Aziz Yıldırım Rize'de açılışa katıldı
GİRİŞ 28.01.2018 14:12 GÜNCELLEME 28.01.2018 14:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünün "1907 Okul 1907 Pota" projesi kapsamında yaptırılan potaların açılışı için İyidere ilçesindeki Çaysan İlkokulunda tören düzenlendi.

Yağış nedeniyle salonda gerçekleştirilen törende konuşan İyidere Kaymakam Vekili Sercan Yılmaz, Trabzonsporlu olduğunu ama Rize'de yapılan hizmetten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Akşam Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında ise iyi olan kazansın." temennisinde bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan ise Rizeli olarak projenin Rize'de büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Sporu daha alt tabana ve okullara yaymak için Rize'de 16 okulda projeyi hayata geçirdik. Çok başarılı bir proje. Rizeli öğrencilerin stadımızda maç izleme talepleri var. Ben stattan sorumlu yöneticiyim. Rizeli hemşehrilerimizi ağırlamaktan büyük onur duyarız."

Konuşmaların ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, projeye destek verenlere forma, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz ise Yıldırım'a plaket takdim etti.

Törene, Belediye Başkanı Ahmet Mete ve öğrenciler de katıldı.

YORUMLAR 4
  • 1vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliler neden hala bu adamın esareti altında inim inim inliyor anlamadım ki.Şunun karşısına çıkabilecek bir yiğit yok mu ya..
    Cevapla
  • Karimba 6 yıl önce Şikayet Et
    FETÖye karsi kahraman gibi direndi.
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hoş geldin başkanim sen Adamsin Adam
    Cevapla
  • trabzonsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş fener ile rize aynen böyle
    Cevapla