Volkan Demirel'den kavga açıklaması!

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Göztepe'yi yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel'den kavga açıklaması!
Volkan Demirel'den kavga açıklaması!
GİRİŞ 20.01.2018 21:37 GÜNCELLEME 20.01.2018 21:44
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Volkan Demirel, "Galip gelmek öenliydi. Gol yedikten sonra üzerimizde baskı hissettik. Golü attıktan sonra koruma duygusu oluştu. İkinci yarıya kontrollü başladık, ilk yarıdaki gibi oynasaydık farka giderdi ama olmadı. Yine hatalardan dolayı gol yedik. Bu hatalar hepimiz için geçerli. Son dakikada da olsa gol attık ve kazandık. İyi bir başlangıç oldu. İçeride oynuyoruz, gücümüz, taraftarımız var ama ilk maçlar her zaman zor geçebiliyor." dedi.

Maçın bitiminde yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Volkan Demirel, "Maç sonu itişmeler oldu. Selçuk'la ve diğer arkadaşlarla konuştuk. Bunlar olabilen şeyler." ifadelerini kullandı.

Nabil Dirar'ın ıslıklanması hakkında da açıklama yapan Volkan Demirel "Seyirci her zaman yanımızda olsun ama bize destek olsunlar. Bizi ateşlesinler. Hem takım hem seyirciler duruyor. Bu ıslıklanmaları yapmayalım. Sezon sonu herkes düşünür, taşınır. Bu ıslıkların şimdi kimseye yararı yok. Biz bir bütünüz, birlik olursak, başarı gelir. Islıklamak zarara getirir, ıslıklardan sonra arkadaşlarım topu almakta korkuyor, çekiniyor. Fenerbahçe için yeri geliyor itişiyor, kakışıyoruz. Bize sonuna kadar destek versinler." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 19
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Yediğin golde yine HATALISIN, çıkmasan o pozisyon gol olmazdı.Ama alıştık , daha çoooook gol yiyeceğiz böyle malesef.
    Cevapla
  • konya42 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün fanatik bütün holiganlara şunu söylüyorum sizler yorum yazarken Kendinise karekterinize bakin ondan sonra yorum yazin.VOLKAN ADAM GIBI ADAM .
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir takım tutacak olsaydım volkan olduğu için kesinlikle fenerbahçe'yi tutmazdım. .! Kibir insan olan insana yakışmıyor....
    Cevapla
  • İsa 6 yıl önce Şikayet Et
    senin olduğun yerde kavga olması elbette normal
    Cevapla
  • samet 6 yıl önce Şikayet Et
    volkan sana çok ayar oluyorum bi bilsen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle