Ozan Tufan yönetimi de çıldırttı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın takımda istemediği Ozan Tufan için Beşiktaş ve Galatasaray'ın devreye girmesi Sarı-lacivertli yönetimde tepki çekti.

Ozan Tufan yönetimi de çıldırttı
Ozan Tufan yönetimi de çıldırttı
GİRİŞ 14.01.2018 09:44 GÜNCELLEME 14.01.2018 09:44
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetiminin bonservisini 5 milyon Euro olarak belirlediği milli futbolcuya hem Beşiktaş, hem de Galatasaray'dan, "Parasal sorunlarını hallet, sonra bize gel. Kapımız sana açık" mesajı gelince, Fenerbahçe yönetimi ayağa kalktı. Zira sarı-lacivertliler, Ozan için devreye giren ezeli rakiplerinin yaptığını etik bulmuyor ve bu iki kulübe de satmayı düşünmüyor. Ozan'ın da bu kulüplerle görüşmesi yönetimi iyiden iyiye kızdırdı.

FEDERASYON OLAYA EL KOYMALI

Yöneticiler, kendilerinden önce oyuncuyla görüşmenin talimatlara da aykırı olduğunu belirterek, "İki kulüp de ceza almalı... Ozan şu anda kadro dışı olabilir. Ancak halen bizim oyuncumuz ve ondan bonservis beklentimiz var. Bonservisle satamazsak, kiraya vermeyi planlıyoruz. Ancak iki ezeli rakibimiz, bizden önce oyuncuyu arayarak resmen transfer teklifi yapıyor. TFF'nin bu duruma el koyması gerek" dediler. Fenerbahçe'nin konuyu Federasyona taşıyacağı ve iki kulübün cezalandırılması için şikâyette bulunacağı bildirildi.

HERKESLE HESAPLAŞACAĞIZ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" lansmanında yaptığı konuşmada, yine Yargıtay sürecinin sonuçlanmasından sonra önemli hamleler yapacaklarını söyledi. Yıldırım, "Fenerbahçe'de 9 branşımız var ama her şampiyonluk bizim için değerli. Yargıtay kararından sonra maddi olarak herkesle hesaplaşacağız. Fenerbahçe başkanlığını 20 seneden fazla yapmış biri olarak aileme şerefimi ve onurumu bırakacağım" dedi.

İLK 11'DE KALICI OLAMADI

Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro karşılığında transfer olduktan sonra 2.5 sezonda 98 maçta 5876 dakika forma giyen Ozan, bu maçlarda 9 gol atabildi. Performansı ile ilk 11'in değişmezleri arasına giremeyen Ozan, bu süreçte 6 da asist yaptı.

BU HAFTA NETLEŞECEK

Öte yandan Ozan'ın geleceği halen belirsizliğini koruyor... Avrupa'dan bazı kulüplerle temas halinde olan 22 yaşındaki oyuncunun bu hafta içerisinde bir kulübe kiralanması bekleniyor.

YORUMLAR 36
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı para ile kimse almaz. Alan varsa bedava bile olsa verin. Çünkü zararın neresinden dönülürse kardır. Bu adam malzemeci olur ancak.İsteyen var demeside pitasayı kızıştırmak.Milli takımda ilk 11'e koyan TERİM mademki çok iyi oyuncu istediği parayı verip alsın bakalım Galatasaray'a.Almaz çünkü oda biliyor futbolcu olmadığını.
    Cevapla
  • Ayyıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes aynı şeyi dile getiriyor Mehmet Ekici sizin yüzünüzden neredeyse 1 sezon kadro dışı kaldı sizin ki iyiymiş valla ne şiş yansın ne kebap yok öyle dünya öyle alıyorsan böylede vereceksin boşa debelenme :)
    Cevapla
  • güçlü 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin mehmet ekici transferinde yaptığınızdan ne farkı var bunun.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Orda trabzon bize alo dedi cahil
    Cevapla
  • güçlü 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin mehmet ekici transferinde yaptığınızdan ne farkı var bunun.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    gecen yil mehmet ekiciyi nasil kandirmissaniz onlarda oyle yapmaya calisiyor etme bulma işi bu işler
    Cevapla
  • Selman 6 yıl önce Şikayet Et
    2 milyon euro verdiler üstüne Atıfı verdiler. TS satmadı. o ayrı bu ayrı.
    Cevapla
  • Ayip 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan fb Trabzon'a resmi teklif yapti. Trabzon Şenol ile anlasip bedava oyuncu alip 2.5 milyon Euroyu istemedi. Sizin etiğiniz bu kadar iste!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle