F.Bahçe'nin forveti Madrid'den! İki isim...

Devre arasında hücuma ekstra güç katmak isteyen Fenerbahçe’de, Atletico Madrid’in forvetleri Correa ve Gameiro ön plana çıktı.

F.Bahçe'nin forveti Madrid'den! İki isim...
F.Bahçe'nin forveti Madrid'den! İki isim...
GİRİŞ 14.01.2018 09:16 GÜNCELLEME 14.01.2018 09:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bu sezon şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, takımın hücum gücünü daha yukarılara taşımak adına kaliteli bir oyuncuyu transfer etmek istiyor. Robin van Persie ile yolların artık ayrılması sonrasında forvet transferine daha da ağırlık veren Sarı- Lacivertliler’in listesinde birçok isim bulunuyor.

Ancak önceliğin İspanyol devi Atletico Madrid’in forvet oyuncuları Angel Correa ve Kevin Gameiro olduğu bildirildi. Kocaman’ın iki oyuncunun da stilini çok beğendiği, şartların oluşması durumunda ya Correa ya da Gameiro’dan birinin transferine yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Forma giymeleri zor 

22 yaşındaki Arjantinli Correa, bu sezon 26 maçta 5 gol attı ve 3 asist yaptı. 30 yaşındaki Fransız oyuncu Gameiro da 16 karşılaşmada rakip fileleri 5 kez salladı ve 2 de gol pası verdi. Atletico’nun hücum hattına artık Diego Costa’nın da katılması ve takımdaki diğer golcünün Antoine Griezmann olması sebebiyle bu ikiliye direkt 11 zor gözüküyor. Fenerbahçe de Atletico’nın yakında kapısını resmen çalması ve kiralık formülü üzerinden bu oyunculardan birine imzayı attırması bekleniyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 9
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasil olsa ikinci yari onbir kisiyle defans yapariz Van persi yattigi yerde paralari ezer yaz doneminde yeni ero eziciler bulurlar Yirminci sampiyonluk baska bahara kalir
    Cevapla
  • Bedi tekin 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet ekibine alternatif alınmalı ve hoca farkı var Şenol fatih Aykut kimisi elindeki değer katar kimisi elindeki değerleri yerle bir eder
    Cevapla
  • Sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener bahcenin,transfer yapamayacağı gün ışığı gibi ortada. Elinizdeki kalanlari sahipleninde,bu sezonu olabildiğince iyi yerde kapatın. Alistik artik transfer yapamayacaginiza.
    Cevapla
  • Çavuşoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın hikaye anlatmayı takımda sol bek sağ bek yok daha doğrusu sol ayaklı kimse yok uğraştığınız işlere bak
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci , sağbek , stoper , solbek , oyunkurucu ,forvet hepsi lazım .Üstelik bu transferler tam isabet olmalı, eski oyunculardan daha iyi olmalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle