Kocaman açıkladı! Fernandao ayrılacak mı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ayrılacağı iddiaları ortaya atılan Fernandao için sürpriz açıklamalarda bulundu.

Kocaman açıkladı! Fernandao ayrılacak mı?
Kocaman açıkladı! Fernandao ayrılacak mı?
GİRİŞ 13.01.2018 16:53 GÜNCELLEME 13.01.2018 17:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe hazırlık çalışmalarına Antalya'da devam ediyor. 

Tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman, kafasındaki kadroyu şekillendirmeye başladı. Kocaman'ın planları arasında Fernandao da var. Kocaman, sezonun ikinci yarısında Brezilyalı golcüden yararlanacaklarını söyledi.

TARAFTAR ISLIKLAMIŞTI

Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra beklenileni bir türlü veremeyen Fernanado, sarı-lacivertli taraftarlarca ıslıklanmıştı.

Devre arası kamp süreci Brezilyalı futbolcuya çok iyi geldi. Aykut Kocaman'ın berlilediği talimatlar çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Fernandao, tecrübeli teknik adamın gözüne girdi.

"EN BÜYÜK TRANSFERİM OLACAK"

Kocaman, Brezilyalı forvetle ilgili olarak "Fernandao kampta çok çalıştı. Ondna çok memnunum. Sahada mücadelesi çok iyi, adeta rakiplerle boğuşuyor. Hava toplarında faydalı. Bir yere gidemez. İkinci yarı önemli bir oyuncumuz olacak"şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • noname 6 yıl önce Şikayet Et
    kocaMAN kafa en büyük transferlerimiz kendi oyuncularımızı kazanmak olacaktır dedikte sonra ozan ı istemiyorum diyeli 2 hafta geçti.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    aklın yolu bir.Rakipler üzülmüştür.Doğruları yapınca başarı gelecek inşallah.Ama Fernandaonunda çok çalışması gerek.
    Cevapla