F.Bahçe, Ozan'ın bonservisini belirledi!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın kaderi bu hafta belli olacak.

F.Bahçe, Ozan'ın bonservisini belirledi!
F.Bahçe, Ozan'ın bonservisini belirledi!
GİRİŞ 07.01.2018 16:16 GÜNCELLEME 07.01.2018 16:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kadro dışı kalan Ozan Tufan için Fenerbahçe 8 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Bu parayı veren olmazsa milli oyuncu başka bir takıma kiralanacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın kararıyla Van Persie ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan için Fener yönetimi 8 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Milli futbolcu Bursaspor'dan da 7 milyon Euro'ya alınmıştı. Bu parayı veren kulüp çıkmazsa Ozan sezon sonuna kadar kiralanacak. Ozan için Avrupa ile birlikte Katar gibi seçeneklerin bulunduğu belirtildi.

Ozan Tufan bu hafta kendisini isteyen kulüplerle menajeri aracılığıyla görüşecek. Sarı lacivertli takıma veda edecek olan milli oyuncunun kaderi hafta içinde belli olacak. (Takvim)

YORUMLAR 11
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam kazanmayı bilmeyen kocaman tarafından değersizleştirilen bir adam. Şenol güneşin elinde olsa idi şimdi avrupanın gözdesi olurdu.
    Cevapla
  • ali bulut 6 yıl önce Şikayet Et
    puhahaha madem bu kadar degerli sizde neden oynamiyor bu adam?
    Cevapla
  • Orhangazi 6 yıl önce Şikayet Et
    Gittiği yeni kulüp başkana yavralsın "az dolarcıklar veriyorsunuz yetmiyor, benim babam hala 8 saat gunde calışmak mecburiyetinde"
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede bonservisi 8 milyon eden bur türk futbolcusu 3 büyüklerde banko oynaması gerekir neyin kafasını yaşıyor bunlar ozanın ederi en fazla 2 milyon
    Cevapla
  • Emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Uygun Katarlı bir takımla anlaşmıştı.Ozan'i istiyor haberleride dolaşıyordu ortalıkta Bülent Uygun ozan'i transfer eder 10 milyon euro verir aziz babasını kurtarır Bülent :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle