Ozan Tufan duyunca inanamadı! 'Allah Allah...'

Devre arası kampına alınmayan Ozan Tufan, "Allah Allah, ben niye kampa gitmiyorum" tepkisini verdi. Van Persie'nin sözleşmesinin feshi için de menajeri bekleniyor.

Ozan Tufan duyunca inanamadı! 'Allah Allah...'
Ozan Tufan duyunca inanamadı! 'Allah Allah...'
GİRİŞ 06.01.2018 10:15 GÜNCELLEME 06.01.2018 17:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kararıyla kadro dışı bırakılıp, 'Kendinize kulüp bulun' denilen Ozan Tufan ve Robin van Persie'nin yeni takımlarının bir hafta içinde netleşmesi bekleniyor. İki futbolcunun da yurt dışına transfer olmaları bekleniyor.

Aykut Kocaman tarafından birkaç kez uyarılmasına rağmen saha içindeki hatalarını düzeltme yolunda gelişme kaydetmediği belirtilen Ozan'ın, Antalya'ya götürülmeyeceğini öğrenince, "Allah Allah! Ben, niye kampa gitmiyorum?" tepkisini verdiği belirtildi.

MENAJERİNDEN İLGİNÇ CEVAP

Diğer taraftan Fenerbahçe yönetimi, Robin van Persie'nin menajeri Kees Vos ile temasa geçerek, sözleşmeyi fesih görüşmeleri için İstanbul'a çağırdı. 

Menajer Vos önce, "Benim işlerim var, İstanbul'a gidemem" şeklinde ilginç bir yanıt verdi. Sarı lacivertli yöneticilerin, "Mutlaka buraya gelmelisiniz" diye tavır koymaları üzerine karar değiştiren Vos'un birkaç gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 13
  • aziz 6 yıl önce Şikayet Et
    az daha trabzona kasiyorlardi.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu harcamak konusunda Aykut hocanın üzerine yok. Şenol Güneş alsa bu adamı 2 yıl içinde avrupa ya satar. Keşke Beşiktaş a gitse.
    Cevapla
  • Tespit 6 yıl önce Şikayet Et
    3 büyüklerin Ozan Tufan savaşını Fenerbahçe kazandı... Sarı lacivertliler, Bursaspor'un 20 yaşındaki yıldızını renklerine bağladı. Ozan ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Kanarya, yeşil beyazlı ekibe 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ozan ile yapılan anlaşmada milli oyuncunun yıllık 1.5 milyon euro civarına bir para kazanacağı ve oynadığı maç başına ekstradan 10 bin euro alacağı öğrenildi.
    Cevapla
  • del toro 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah ne den acaba?..
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    yeşilçamdan çağıracaklarmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle