Van Persie'nin menajerinden ayrılık açıklaması!

Fenerbahçe'de iyice gözden düşen Hollandalı futbolcu Robin van Persie'nin menajeri Kees Vos, transfer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Van Persie'nin menajerinden ayrılık açıklaması!
Van Persie'nin menajerinden ayrılık açıklaması!
GİRİŞ 03.01.2018 20:11 GÜNCELLEME 03.01.2018 20:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de bu sezon sadece iki maçta forma giyebilen ve sarı lacivertli takımdaki geleceği büyük merak konusu olan Robin van Persie için menajeri Kees Vos'tan flaş açıklamalar geldi. Vos, Van Persie'nin takımdaki geleceği için Fenerbahçe yönetimiyle görüşme yapacaklarını belirtti.

''İKİ TARAF İÇİN YÖNETİMLE GÖRÜŞECEĞİZ''

Hollanda basınına konuşan Vos, ''Teorik olarak Robin, devre arasından sonra Fenerbahçe'de oynayabilir. Ama bir süre çalışmaktan uzak olduğu da bir gerçek. Kulüple konuşup iki takımın da kabul edeceği bir çözüm için yönetim ile görüşme yapacağız. O zamana kadar van Persie çalışmaya devam edecek'' sözlerini kullandı.

''EĞER FENERBAHÇE'DEN AYRILIRSAK...''

Van Persie'nin eski takımı Feyenoord'a dönüp dönmeyeceği hakkında da konuşan Kees Vos, ''Şu an başka bir kulüp hakkında konuşamayız. Eğer Fenerbahçe'den ayrılırsak, o zaman tüm opsiyonlar açık olur. İyi bir karar vermek için zamanı bekliyoruz'' dedi. (Sporx)

YORUMLAR 4
  • portakalcürük 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan paraci acgözlerrr hak edin parayi önce sizi adam sansinlar
    Cevapla
  • Polis 6 yıl önce Şikayet Et
    Yattığı yerden milyonlarca dolar alıyor hiçbir maçta oynamadan. Atatürk boşuna dememiş ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim diye. Bu üçü bir sporda olursa mükemmel okur. Ahlaksız olursa işte böyle olur. Kabus gibi fenerin başından eksik olmuyor. Milyonlarca dolar zarar.inşallah bundan sonraki sözleşmelerde böyle bir hataya düşülmez.
    Cevapla
  • gönülden yaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hala turkiyede mi
    Cevapla
  • Valla 6 yıl önce Şikayet Et
    Insanda biraz onur olur yahu hem oynamiyacan hemde lak lak edecen bu milletin parasini boyle cope atilmamasi gerek butun futbol kulupleri kesinliklen satilmali sirketlesmeli kulup sahibileri bari zarar etmekmek icin boyle abuk sapuk paralar harcamaz harcarsada kesesinde gider kime ne ozeliklede vergi yuzde 15 gibi komik rakamlarda vazgecikmeli en az yuzde 50 olmali zaten basari yok yuzyilda bir ya olur ya olmaz
    Cevapla