Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk sözleri!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki futbol takımlarının Süper Lig'de şampiyon olacağına yürekten inandığını belirtti.

Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk sözleri!
Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk sözleri!
GİRİŞ 31.12.2017 16:22 GÜNCELLEME 31.12.2017 16:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe dergisinin ocak ayı sayısında yer alan yazısında, futbol takımlarının ligdeki son maçlarında iyi neticeler aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Büyük fedakarlıklar, uzun süren çalışmalar ve ciddi bir mesai sonucu kurduğumuz ve her zaman arkasında olduğumuz futbol takımımız, üst üste aldığı başarılı sonuçlarla bundan daha 6-7 hafta önce bizi yıpratmaya çalışan çevrelere en güzel cevabı sahada vermiştir. Futbol takımı üzerinden bütünüyle Fenerbahçe Kulübü yönetimini yıpratmaya çalışanların bilinçsizce konuştuğu ve avuçlarını ovuşturduğu zamanlarda da Sayın Aykut Kocaman ve oyuncularımıza güveniyorduk, bugün de, yarın da güvenmeye devam edeceğiz. Çünkü kurduğumuz takımın potansiyelini ve neler yapabileceğini iyi biliyoruz. Sayın Kocaman ve futbolcu arkadaşlarımızın bize 20. şampiyonluğumuzu getireceğine yürekten inanıyoruz."

THY Avrupa Ligi'nde geçen sezon şampiyon olan Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı'nın bu sezon da yoluna emin adımlarla devam ettiğini aktaran Yıldırım, "Sonuna kadar güvendiğimiz Sayın Obradovic ve oyuncularımızın, geçtiğimiz yıl İstanbul'da yaşadığımız sevincin aynısını bu yıl da Belgrad'da bize yaşatacağına inanıyoruz. Uzun ve zorlu Dörtlü Final yolunda yaşanan aksaklıklar, yol kazaları bizleri bu inancımızdan alıkoyamaz. Hatalarımızdan ders alacağız, hep birlikte 'Asla yetmez' mottosuyla çıktığımız yolda başarıya ulaşacağız." şeklinde görüş belirtti.

Sarı-lacivertli forma altında mücadele eden tüm sporculara başarı dileyen Yıldırım, "2018 yılının Fenerbahçe'mizin tüm takımlarının ve sporcularının, tüm Fenerbahçelilerin coşkuyla kutlayacağı şampiyonluklarıyla dolu bir yıl olmasını, 2018 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, sevgi ve huzur getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım isminden artık nefret ediyorum! Git artık be yıkıl, yok ol
    Cevapla
  • Arab dede 6 yıl önce Şikayet Et
    Yuru bi Get bu soylediklerine kendinde inanmiyorsun
    Cevapla
  • Mar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bos konusuyorsun bende bir fenerli olarak sen o koltukta oturdugun surece fener başarı gormuyecek sampiyon olacağını soyluyorsun bende diyorumki butakimla ikinci yarının 7. Haftasında sampiyon luga havlu atmış olacağız bunu gormek icin prfesor olmaya gerek yok
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    gomis gol atamazmı oldu. ergen kardes senin santrforların gomis le degil stoperimiz maicon la yarışıyor...
    Cevapla
  • fbfb kastamonu 6 yıl önce Şikayet Et
    bende inaniyom buna ya adamlar top oynuyo bir gomis öyle havaliydi gs sin oyuncusu noldu gol atamaz oldu isde biz böyle degiliz
    Cevapla
  • nam-ı değerli 6 yıl önce Şikayet Et
    hacı sen bir sus artık
    Cevapla
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Demekki şikeler başladı ama sorun değil nasıl olsa sahaya yansımıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle