Janssen'den Tottenham'a F.Bahçe cevabı!

F.Bahçe'nin Tottenham'dan kiraladığı ancak sözleşmesinde 'Ocak'ta geri alınabilir' maddesi bulunan Janssen, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu Premier Lig kulübüne bildirdi.

Janssen'den Tottenham'a F.Bahçe cevabı!
Janssen'den Tottenham'a F.Bahçe cevabı!
GİRİŞ 28.12.2017 11:48 GÜNCELLEME 28.12.2017 11:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, ara transfer dönemi öncesi İngiltere'den gelen beklenmedik haberle sarsılmıştı. Tottenham, sezon başında kiralık sözleşmesine, "Ocak ayında geri çağırabiliriz" maddesi koydurduğu Vincent Janssen'in dönmesini istemişti.

Yönetim bu sorunu çözmeye çalışırken, en büyük yardım oyuncunun kendisinden geldi. 23 yaşındaki oyuncu daha önce yaptığı açıklamalarda, "Fenerbahçe büyük ve harika bir kulüp. Hayatımın en keyifli dönemlerinden birini yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Janssen, Tottenham yetkililerine de benzer bir mesaj gönderdi

ANLAYIŞ BEKLİYORUM

Hollandalı golcü, "Kariyerimde beyaz bir sayfa açtım ve şu anda doğru yerdeyim. Burada bir düzen kurdum, yeniden performansımı yükselttim. Fenerbahçe'de mutluyum. Eylül ayında planladığımız gibi, sezonu burada tamamlamak istiyorum ve bu konuda sizden anlayış bekliyorum" ifadeleriyle dönmeye sıcak bakmadığını belirtti.

Vincent Janssen, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Tottenham'da beklediği kadar forma giyememiş, Kane'in olmadığı maçlarda bile yedek beklemişti. Başarılı oyuncu, Fenerbahçe'de ise Aykut Kocaman'ın en güvendiği oyunculardan biri oldu.

YORUMLAR 3
  • kültigin 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık laaa adamlar kiralık getiriyo onu da alacaklar ellerinden :)))) eskiden zorla birilerini alırlardı şimdi bunların elinden alacaklar etme bulma dünyası
    Cevapla
  • xxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe istese sizin kulübünüzü satın alır. Akıllı olun.
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Jannsen gibisi az bulunur. Tam azizlik.
    Cevapla