15 milyon Euro'luk teklifi reddetti!

Aykut Kocaman, 3 hafta önce Josef de Souza için Bromvvich'in yazılı olarak Sarı Lacivertli Kulübe gönderdiği 15 milyon euroluk teklifi kabul etmediğini yönetime iletti.

15 milyon Euro'luk teklifi reddetti!
15 milyon Euro'luk teklifi reddetti!
GİRİŞ 26.12.2017 09:43 GÜNCELLEME 26.12.2017 09:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 3 hafta önce Brezilyalı orta sahası Josef de Souza için 15 milyon euroluk yazılı bir teklif gönderen İngiliz temsilcisi West Bromvvich'e yanıt verdi. Sarı-Lacivertli Yönetim, Teknik Direktör Aykut Kocaman'a Ada'dan gelen teklifi iletmişti. Kocaman, geçtiğimiz günlerde yönetime bu konu ile ilgili net kararını ifade etti. Deneyimli çalıştırıcı idarecilere "Josef benim için önemli bir oyuncu. Performansıyla uygulamak istediğim sistemin kilit oyuncusu durumuna geldi. Gönderirsek yerini doldurmakta çok zorlanırız. Kesinlikle satılmasını istemiyorum" diyerek bu transferin gerçekleşmesini veto etti.

Sarı-Lacivertli yönetim, Aykut Kocaman'dan gelen bu olumsuz yanıt sonrası İngiliz temsilcisinin yetkililerine Josef i satmayacaklarını bildirdi. 
 
ŞAMPİYONLUK VURGUSU YAPTI 
 
Teknik Direktör Aykut Kocaman, İngiltere'de kariyerini sürdürmeyi hedefleyen Josef ile de bir toplantı yaptı. Oyuncusuna çok güvendiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Sen bu takımın ve sistemin önemli bir parçasısın. Takım arkadaşlarını olumlu yönde motive ediyorsun. Her zaman senin gibi profesyonel bir 
oyuncu ile çalışmak isterim. Takımda kesinlikle kalmalısın. İşimizi yarım bırakmamak lazım. Sezon sezonunda şampiyonluğumuzu beraber kutlamalıyız. Başarılı olduktan sonra gidersin" diyerek ikna ettiği belirtildi. Brezilyalı yıldızın da Kocaman'ın bu söylemlerinden dolayı oldukça mutlu olduğu vurgulandı. 
 
HARİKA PERFORMANS SERGİLEDİ 
 
Brezilyalı orta saha, bu sezon ligde oynadığı 16 müsabakamn 15'inde 90 dakika sahada kaldı. Josef, bu dönem için de 1 gol atıp,  muhteşem performansla takıjnının en başarılı pas ı yüzdesine, rakip atağını en çok kesen 1 asist yaparak takımına katkı sağladı.
 
BLİND Mİ GELİYOR?
 

Aykut Kocaman'ın önümüzdeki günlerde yönetimle de bir araya gelerek, takıma yapılacak takviyeler konusunda görüş alışverişinde bulunması bekleniyor. Öte yandan Daily Mirror, Inter ve F.Bahçe'nin Daley Blind'i ocak ayında isteyeceğini yazdı.  Mourinho ile yıldızı bir türlü barışmayan HollandalI oyuncu için Dick Advocaat'ın da devreye girdiği öğrenildi. (Akşam)

YORUMLAR 6
  • marka 6 yıl önce Şikayet Et
    spekulasyonun daniskasi,
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    hic inandirici gelmedi.
    Cevapla
  • ADSIZ 6 yıl önce Şikayet Et
    seneye pisman olursun hep oldugu gibi
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    pek inandırıcı değil ama
    Cevapla
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu paraları reddeden akıllara şaşarım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle