Kocaman'dan Valbuena'ya şok sözler! Onun keyfini..

Valbuena attığı golden sonra tribünler önüne gelip 'ben buradayım' dercesine sevinci maç sonrasında teknik direktör Aykut Kocaman'a soruldu.

Kocaman'dan Valbuena'ya şok sözler! Onun keyfini..
Kocaman'dan Valbuena'ya şok sözler! Onun keyfini..
GİRİŞ 19.12.2017 14:24 GÜNCELLEME 19.12.2017 14:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe için Süper Lig kabus gibi başlasa da, 16'ncı haftanın sonunda Galatasaray'ın averajla üstünde, lider Medipol Başakşehir'in 1 puan arkasında 2'nci sırada kendine yer buldu. Üst üste 5 galibiyet kazanan, toplamda 9 maçtır yenilmezlik serisini devam ettiren Fenerbahçe'de moraller üst düzeyde. 

Kolay geçilmesi tahmin edilen Kardemir Karabükspor karşılaşmasında ilk yarı skor üretemeyen Fenerbahçe'de ikinci yarı Aykut Kocaman Şener'in yerine sezon başı yıldız transfer olarak takıma katılan Mathieu Valbuena'yı oyuna dahil etti. Son haftalarda Fransız oyuncuyu oyun planında ilk 11'de düşünmeyen Kocaman, Karabük maçında kilitlenen oyunu çözmek için Valbuena'ya ikinci yarı görev verdi. 33 yaşındaki Fransız futbolcu ikinci 45 dakikada Mehmet Topal'ın kilidi açan golünde asisti yapan isim olurken, 76'ncı dakikada Mehmet Topal asist görevini aldı ve Valbuena müthiş bir golle takımını 49 hafta sonra ligde  puan durumunda 2'nci konuma getirdi. Valbuena attığı golden sonra tribünler önüne gelip 'ben buradayım' dercesine sevinci maç sonrasında teknik direktör Aykut Kocaman'a soruldu.

VALBUENA CEVAB!

Karşılaşma sonrasına düzenlenen basın toplantısında Valbuena'nın oyunu ve attığı golden sonraki sevinci sorulan Aykut Kocaman şu ifadeleri kullandı: "Valbuena'nın bu hareketine çok sevindim. Bütün oyuncuları bu iş için istihdam ediyoruz. Valbuena burada. Ofansif anlamda çok faydalı oynadı. Bu takımın ana parçalarından birisi, ancak futbol tek taraflı bir oyun değil. Valbuena bize doğru geldikçe bizim de ona doğru gitmemiz kolay olacak. O zaman bu hareketlere de gerek kalmayacak. Bu takımın başarısını isteyen milyonlarca insan var. Takım, herhangi bir oyuncunun keyfine bağlı olmaz."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın bakıldığında kazanılan Karabükspor karşılaşmasında tartışmasız imzası bulunan Mathieu Valbuena hakkındaki sözleri geçmişte yaşanılan Alex de Souza krizini akıllarda canlandırıyor. Geçen hafta içi oynanılan Ziraat Türkiye Kupası Adana Demirspor karşılaşması ve ligdeki son Kardemir Karabükspor maçında sonuca ve oyuna katkısı olan Valbuena için mesafeli olan Kocaman'ın bu tavrı geçmişte yaşanılan Alex krizine uzanacak mı sorusu Fenerbahçe taraftarlarının ortak endişesi olmuş durumda. (DHA)

YORUMLAR 6
  • ŞANLI HİLAL 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca haklı. Alex konusunda da haklı idi. Bir camia bir oyuncaya bağımlı olamaz.
    Cevapla
  • Iman 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman hakli.
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    cazalanı içinde van persie gibi bir golcüyü kullanamıyorsanız varın 4-5-0 oyun dizilişi en iyisi fener için. ortasahadakilerin hepsi de ayrı bir meziyette golcü zaten
    Cevapla
  • karakaş 6 yıl önce Şikayet Et
    böylesine çabuk, rakibi kolay ekarte eden birini niye sağda solda olsa da olur olmasa da olur yerde harcar şu kendini teknik traktör sananlar....koy bu adamı santrafor cezalanı etrafında mekik dokusun diğer bücürlerle başını döndürsün rakibin. ama nerede bu ülkede futboldan anlayan benim gibi biri!!!
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Takım bir bütündür. Bütünü bozan bir anlayışın ilk haftalarda nelere malolduğunu herkes gördü. Belki takım olarak bir kaç kaliteli ayağımız olsaydı bu açık kapatılabilirdi ama malesef herkesin birbirine yardım etmesi gereken bir oyuncu gurubumuz var. Özellikle defans bloğu rezalet ve mutlaka deste istiyor.
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    defans mi? takim orta sahayi gecemiyor. ortasaha ve forvet hatti defans yapmaktan hucum etmeyi unuttu 90 dakika da rakip kalede pozisyona giremedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle