Cengiz Ünder Süper Lig'e dönüyor!

Fenerbahçe, sezon başında Başakşehir'den Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder'i yarım sezonluğuna ya da 1.5 yıllığına renklerine katmak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Cengiz Ünder Süper Lig'e dönüyor!
Cengiz Ünder Süper Lig'e dönüyor!
GİRİŞ 16.12.2017 11:32 GÜNCELLEME 16.12.2017 11:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İtalyan devi, ocak ayında Cengiz'i kiralık göndermeye sıcak bakıyor. Ancak Roma'nın önceliği, İtalya Serie A takımlarından biriyle anlaşmak. Fenerbahçe ise İtalyan ekibini bu kararından vazgeçirmek için, Salih Uçan transferinde kurulan iyi ilişkilere güveniyor. Yönetim, Cengiz için oynama garantisi vererek Roma'ya reddedemeyeceği bir teklif sunarak ikna etmeye çalışacak.

Kocaman çok istiyor

Cengiz Ünder, tam anlamıyla Aykut Kocaman'ın hayallerini süslüyor. Cengiz'in yüksek tekniği, hızı, paslı oyunu sevmesi ve takım oyununa yatkınlığı; tam da Kocaman'ın istediği özellikler. Sarı lacivertliler'in bu nedenle kanat transferinde önceliği 20 yaşındaki oyuncuya vereceği öğrenildi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 10
  • Asd 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bellidi gitmemeliydi romaya
    Cevapla
  • ALPASLAN 27 6 yıl önce Şikayet Et
    gs'ın en büyük takipçisi fb olmalı
    Cevapla
  • enigma 6 yıl önce Şikayet Et
    şu yorumlara bakıyorum da sanırsın cengiz roma da her maç oynayıp şov yapıyor devre geldi oynadığı maç sayısı ortada şamp.ligi dahil 6-7 maç avrupaya antrenman topçusu olmaya gidiyorlar emre mor enes ünal bir bakın busezon kaç maç oynamışlar salih gidene kadar fb de genelde oynuyordu 2 yıl romada yedek kaldı futbolu bitti salih bumuydu orda antenmana çıkmak yeter diyorsanız salih buraya bir alex olarak dönerdi şunu aklınıza sokun oynamayan futbolcu biter başakşehirde kalsa daha faydalı olurdu belki takım gruptan çıkardı
    Cevapla
  • Biri 6 yıl önce Şikayet Et
    21 yaşında jübile yapacak adam
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Aceleniz nedir biraz oynasaydı ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle