Fenerbahçe 2 futbolcuyu kulüpten ihraç etti!

Yakın dönemde Fenerbahçe’nin değişmez oyuncuları olan Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün kulüp üyeliğinden ihraç edildiler.

Fenerbahçe 2 futbolcuyu kulüpten ihraç etti!
Fenerbahçe 2 futbolcuyu kulüpten ihraç etti!
GİRİŞ 09.12.2017 10:01 GÜNCELLEME 09.12.2017 10:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

2014 yılında Fenerbahçe üyesi olan iki futbolcudan Gökhan Gönül, Beşiktaş’a transfer olmasının ardından Alper Pirşen, C. Can Uzkan, Mert Aksoylu, Metin Sipahioğlu ve Taner Karabağ isimli üyelerin başvurusu üzerine disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Üyelerin yaptığı bu başvuru Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’ta oynamak üzere Fenerbahçe’den yazılı izin istemesi ile ilgiliydi.

Sarı lacivertli diğer hukukçular da Gökhan Gönül’ün medyada yer alan röportaj ve açıklamalarını da ihraç talep dilekçesine şikayet olarak eklediler.

Sonunda Disiplin Kurulu, geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül’ün ihraç edilmesine karar verdi.

Gerekçe olarak medyada yer alan Fenerbahçe aleyhindeki konuşmaları gösterildi. Bu karar yönetim kurulu tarafından da onaylanınca Gönül’ün Fenerbahçe üyeliği düştü.

Eski Fenerbahçeli Bekir İrtegün’ün ihracı ise FETÖ ile ilişkili

Başakşehir’de oynarken Bylock kullandığı ortaya çıkıp gözaltına alınan Bekir itirafçı olunca serbest kalmıştı. İrtegün, Bylock şikayeti üzerine Disiplin Kurulu’nca ihraç edildi. Bekir’in ihracı da yönetim onayından geçip kesinleşti.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 13
  • TEOLOG33 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe en doğruyu yapmıştır. Fenerbahçe yaklaşık iki yıl sonra , bu futbolcuları ihraç ederek, "Büyük devletler beklerler" mantığı ile hareket etmiştir. Hiç beklenmeyen bir zamanda, bu futbolcuları ihraç etmiştir. Doğru bir karardır. Fenerbahçe "Cumhuriyet" olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Bu futbolcular, Fenerbahçe'ye ihanet etmişlerdir. Kazandıkları para ve şöhret Fenerbahçe'de kazanılmasına rağmen, fütursuzca hareket ederek, Fenerbahçe aleyhine de demeçler vermişlerdir. Bu ise zaten kendilerinin ipinin çekilmesine sebep olmuştur.
    Cevapla
  • Ofli 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ara transfer döneminde ali palabıyık gibi iki hakem daha bağlasın yeter. Ne gerek var van persie gibi adamlara para vermeye, ali palabıyık, van persie den çok daha yararlı Fenerbahçe için.. Sonrada soruyorlar Fenerbahçe neden sevilmiyor diye....
    Cevapla
  • kapak 6 yıl önce Şikayet Et
    İkinci yarıdaki oyunumuzu unutturmaya çalışmayın, inşallah daha da iyi olacağız.
    Cevapla
  • Ofli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ali palabıyık mı , van persie mi Fenerbahçe ye daha çok katkı sağlıyor. Ali palabıyık son üç maçta Fenerbahçe lehine dört penaltı kararı verdi. Şenol Güneş ten Fenerbahçe nin penaltıları irdelenmeli çıkışı bekliyorum... Aykut kocaman'ı zorla teknik direktör yapmaya çalışıyor federasyon....
    Cevapla
  • aligur 6 yıl önce Şikayet Et
    Gokhan Gönül sizde kalip sefillerimi oynasaydi, adam dunya takimina tranfer oldu rekorlar kiriyorlar, basarili oyununu surduruyor
    Cevapla
  • xxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    dünya takımı mı.. hahahahahah ha hiç güleceğim yoktu. siz Türkiye nin 3. takımızınız nasıl dünya takımı oluyorsunuz.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan Gönülün yerine İsmail Koybaşı! yı üye yaparsınız artık :)
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    :)))) yaparlar. koybaşının şampiyonluk sevincini hatırladım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle