Fenerbahçe kalan 3 maçı da kazanırsa...

Fenerbahçe'de yönetim "6 maçı da kazanın 1.5 milyon Euro prim cepte" demişti. Sarı-lacivertliler 3'te 3 yaptı. Geriye 3 maç kaldı.

Fenerbahçe kalan 3 maçı da kazanırsa...
Fenerbahçe kalan 3 maçı da kazanırsa...
GİRİŞ 06.12.2017 11:41 GÜNCELLEME 06.12.2017 11:42

Her geçen hafta zirveye yaklaşan Fenerbahçe'de futbolcuların şimdilerde tatlı bir heyecanı var. Osmanlı maçının ardından Aykut Kocaman'ın tekrar takımın başına döndüğü dönemde yönetim kalan 6 maçın kazanılması durumunda futbolcuya toplam 1.5 milyon Euro'luk prim vaadinde bulunmuştu. Ligde 30 gol atan Fenerbahçe en çok gol atan takım unvanını ele geçirdi.

YOLUN YARISI KAZASIZ BİTTİ

Sivas, Antalya ve son olarak da Kasımpaşa maçını kazanan Fenerbahçe 3'te 3 yapmış oldu. Primi haketmek için Bursaspor, Karabükspor, ve Konyaspor maçlarının da kazanılması gerekiyor.

YÖNETİM DEVAM EDEBİLİR

Yönetim Samandıra'ya haber yollayarak bu prim sisteminin ikinci yarı artarak devam edebileceğini bildirdi. Yönetim primin takım içindeki motivasyonu artırdığını düşünüyor.

UZUN SÜRE SONRA UYGULANDI

Fenerbahçe oldukça uzun bir zamandır prim sistemini kaldırmıştı. Sadece teknik direktörler için şampiyonluk primi sözleşmede belirtiliyordu. Ancak son kaosta yeniden prim sistemi uygulandı.

AATIF 11'E ÇOK YAKIN

Aykut Kocaman takımın formda oyuncusu Aatıf'ı Bursa deplasmanında 11'de oynatmayı planlıyor. Mathieu Valbuena yine 2. yarıda oyuna girecek.

DIRAR PARMAK ISIRTIYOR

Dirar F.Bahçe'deki en verimli dönemini yaşıyor. Bunda orta üçlüde değil de sağ çizgide oynamasının büyük payı var

KAYNAK: TAKVİM