'VAR olsaydı Galatasaray'ı yenerdik'

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Janssen, kulüp dergisine açıklamalarda bulunurken, Galatasaray derbisiyle ilgili de konuştu.

'VAR olsaydı Galatasaray'ı yenerdik'
'VAR olsaydı Galatasaray'ı yenerdik'
GİRİŞ 30.11.2017 14:56 GÜNCELLEME 30.11.2017 14:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Vincent Janssen, Süper Lig'in kariyerine çok şey katacağını söyledi.

Fenerbahçe dergisine açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayı giymekten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Atacağı gollerle Fenerbahçe'ye katkı yapmak istediğini vurgulayan Janssen, "Burada olduğum için çok mutluyum, çünkü Fenerbahçe büyük bir aile. Herkes birbirine karşı çok iyi ve yardımsever. Sahada iyi sonuçlar almak için her şey mevcut." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de takımlar arasında güzel bir rekabet olduğunu ve ligin bünyesinde çok iyi oyuncuları barındırdığını savunan Janssen, şunları kaydetti:

"Süper Lig'in bana çok şey katacağını düşünüyorum. Evimizde oynadığımız Beşiktaş maçı inanılmazdı, çok güzeldi. Taraftarların oluşturduğu atmosfer tek kelimeyle çılgıncaydı. İlk defa böyle bir tecrübe yaşadım, hayatım boyunca unutmayacağım. Böyle maçlarda bir de kazanıp gol attığınız zaman, kolay kolay unutamazsınız. Galatasaray deplasman maçında da atmosfer iyiydi. Deplasmana gelen taraftarlarımız bir dakika bile susmadılar. Onları duyabiliyorduk. Bize iyi bir maç çıkartmamız için destek verdiler."

Çok iyi çalıştıklarını ve bunun gelişim adına önemli olduğunu anlatan Janssen, "Her gün daha da iyi bir takım oluyoruz ve ne için savaştığımızı daha iyi biliyoruz. Şimdiye kadar aldığımız sonuçlardan memnun değiliz ama kendimize güvenip bunu değiştireceğiz. Kulüp ve taraftarlar için savaşacağız ve sene sonunda bunun karşılığını vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

"VAR sistemi olsaydı Galatasaray maçını kazanmış olurduk"

Maçlarda herkesin adil bir yönetim istediğini belirten Vincent Janssen, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin bu konuda önemli olacağını vurgulayarak, "VAR sistemi olsaydı Galatasaray maçını kazanmış olurduk." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 6
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    hollandada varya
    Cevapla
  • sezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Adalet ve var olsaydı beşiktaş sizi beş sıfır yenerdi
    Cevapla
  • Sedat Acikalin 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam buda fenerli olmus :) cekememezlik bundada VAR
    Cevapla
  • jimlastik yapın 6 yıl önce Şikayet Et
    olm hersenefener bjk yi yeniyor en kıral adamları toplasanız bile çok çok berabere kalırsınız gidin jimlastik yapın yegenler
    Cevapla
  • Uchiha 6 yıl önce Şikayet Et
    VAR olsaydı YOK olurdunuz.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Sus ve işine bak , sende diğerlerine benzeme . Sus ve aynen devam et....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle