Kocaman kadroya almamıştı! Flaş Ozan Tufan kararı

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'la oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Ozan Tufan'ın kadroya alınmaması merak konusu olmuştu.

Kocaman kadroya almamıştı! Flaş Ozan Tufan kararı
Kocaman kadroya almamıştı! Flaş Ozan Tufan kararı
GİRİŞ 30.11.2017 14:47 GÜNCELLEME 30.11.2017 15:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Teknik Direktör Aykut Kocaman, maçın ardından 'Ozan'ı kadroya almama sebebimi kendisine anlattım, o çok iyi biliyor' şeklinde bir çıkış yapmıştı. Kocaman'ın bu sözlerinin altında yatan gerçek ise ortaya çıktı.

POZİSYON HATALARI VE TAKTİK DİSİPLİNE UYMAMASI

Kocaman'ın Ozan Tufan'ı kadroya almama sebebi özellikle son haftalarda takımın yediği basit goller öncesinde genç futbolcunun yaptığı ciddi pozisyon hataları...

Ozan'ın taktik disiplinden uzak oyunu ve antrenmanlarda da bu tutumu sürdürmesi tecrübeli teknik adamı farklı bir arayışa itti.

Kocaman, basın toplantılarında yenen basit gollere vurgu yaparken son iki haftada bu gölgeye Mehmet Topal'ı monte etme kararı aldı.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 5
  • votore 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayret , biz de rakibe pas veren Mehmet Topal ,İsmail gelen toplara bakmakla yetinen Volkan görmüştük..Ozan Fener için yetersiz ama pozisyon hatası konusunda takımda dauyenler var.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece ismi futbolcu olan bu adam;nasil olurda hem milli takımda hemde kendi takımında "BANKO"oynar?
    Cevapla
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    Come to galatasaray
    Cevapla
  • bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş 21 yaşındaki futbolcunun amma üzerine gittiler yazıktır.
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    En Doğrusu..Mehmet Topal Takımı toparladı ama Yanpas geripas ozan=Ozan her maçda takımı on kişi oynatıyor?. Sahada ne yaptığını bilmeyen bu oyuncuyu Milli yakıma bile niye alıyorlar anlamış değilim?.
    Cevapla