F.Bahçe'de son dakika kararı! Aykut Kocaman...

Fenerbahçe'de sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Hollandalı yıldız Van Persie'nin sakatlığının olmadığı ancak Kocaman'ın onu artık sildiği öğrenildi.

F.Bahçe'de son dakika kararı! Aykut Kocaman...
F.Bahçe'de son dakika kararı! Aykut Kocaman...
GİRİŞ 30.11.2017 12:31 GÜNCELLEME 30.11.2017 14:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, radikal kararlar almaya devam ediyor. 

Milli aradan önceki Osmanlıspor ve Kayserispor maçlarında son dakikada yenen gollerle 4 puanın kaybedilmesi üzerine istifa aşamasına gelen ancak kararından döndürülen Kocaman, adeta neşteri vurdu. 

Persie sakat değil, Kocaman sildi!

Bir süredir sakat olduğu belirtilen Van Persie'nin sakatlığının artık tamamen geçtiği ve oynamaya hazır olduğu öğrenilirken, Kocaman'ın ise onu gelecek adına hiç düşünmediği ve sildiği, bundan böyle de ilk 11'e kesinlikle almayacağı bilgisi alındı. 

Oğuz Kaan geliyor!

Bu sezon ilk kez Sivasspor maçında forma giyen, dün de yine Adana Demirspor maçındaki performansıyla alkış alan genç orta saha Oğuz Kaan'a Kocaman'ın sdestek çıktığı ve "Çalışmaya devam et! Bakarsın kendini ilk 11'de bulursun!" dediği bildirildi. 

Öte yandan dün Adana Demirspor maçında sakatlanan Mehmet Ekici ve geçtiğimiz haftaki Antalyaspor maçında yine sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan Roberto Soldado'nun hafta sonu oynanacak olan Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • portakal 6 yıl önce Şikayet Et
    ucan hollandali artik ucamiyor yatiyor aykut hakili
    Cevapla
  • crm 6 yıl önce Şikayet Et
    en iyisini yapmış,
    Cevapla