Aziz Yıldırım: Hocamızın arkasındayız

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sezona istediği gibi başlayamayan futbol takımının toparlanma sürecine girdiğini ve şampiyonluk için ümitlerini sürdürdüklerini bildirdi.

Aziz Yıldırım: Hocamızın arkasındayız
Aziz Yıldırım: Hocamızın arkasındayız
GİRİŞ 30.11.2017 11:46 GÜNCELLEME 30.11.2017 11:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe dergisinin aralık sayısındaki başyazısında, "Takımlarımızdan gelen pozitif sonuçlar biraz olsun rahat nefes almamızı sağlamakta, milyonlarca Fenerbahçe taraftarının biraz daha mutlu olmasının en önemli nedenlerinden biri olmaktadır." ifadelerini kullandı.

Futbol takımının zirve ile arasındaki puan farkını kapanabilir seviyeye getirdiğine değinen Yıldırım, şunları kaydetti:

"Uzun ve meşakkatli bir hazırlık sürecinin ardından, profesyonel futbol takımımız her ne kadar lige istenilen başlangıcı yapamasa da, teknik direktörümüz Sayın Aykut Kocaman önderliğinde toparlanma sürecine girmiş, zirveyle olan puan farkını kapatılır seviyeye düşürerek, şampiyonluk ümitlerimizi sürdürmemizi sağlamıştır. Şahsım ve yönetim kurulum, geçmişten gelen tecrübelerle birlikte günlük kararlar değil, sezonluk, hatta birkaç yıllık kararlar almak için gayret gösteriyor, teknik direktörümüz ve ekibi başta olmak üzere, tüm takımımıza güveniyoruz ve tüm desteğimizle arkalarındayız."

Başkan Yıldırım, Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi'nde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenecek Dörtlü Final'i en çok hak eden ekiplerden olduğunu aktardı. Yıldırım, sarı-lacivertli erkek ve kadın voleybol takımlarına da Avrupa kupalarında başarı dilediğinde bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, bu ay içinde hayatını kaybeden Fenerbahçe Koleji Anaokul-İlkokul-Ortaokul Müdürü Nihan Uçak, Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği Başkanı Mehmet Baturalp ve "Yüzyılın sporcusu" olarak nitelendirilen, olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'na başsağlığı diledi.

YORUMLAR 2
  • rıdvan 6 yıl önce Şikayet Et
    devletimiz için ali koç başa gelmemeli.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam, bizde arkasındayız ama , nedense bazı yanlışları vardı ve bundada taraftar haklı çıktı.Taraftarın sözünü geç kalmadan dinleyin, zarar etmezsiniz.
    Cevapla