Dünya Kupası aşkına F.Bahçe'yi uçuruyor!

Her fırsatta forvet arkasında oynamak istediğini söyleyen Sambacı, Antalyaspor karşısında sevdiği yerde oynadı. Giuliano farkını gösterdi; başarılı futbolunu şık bir golle süsledi.

Dünya Kupası aşkına F.Bahçe'yi uçuruyor!
Dünya Kupası aşkına F.Bahçe'yi uçuruyor!
GİRİŞ 27.11.2017 11:06 GÜNCELLEME 27.11.2017 11:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, yıllardır süren '10 numara' sorununu çözmek için Zenit'ten Giuliano'yu transfer etmişti. Ancak Aykut Kocaman, öğrencisini forvet arkasında değil sağ kanatta oynatınca, beklenen performans gelmemişti.

Her fırsatta merkezde oynamak istediğini, bu bölgede çok daha etkili olduğunu söyleyen Giuliano, sevdiği bölgeye geçer geçmez farkını göstermeye başladı. Sambacı, geçtiğimiz hafta Sivasspor maçında başarılı bir futbol ortaya koyup, Soldado'ya güzel bir asist yapmıştı. Dün de '10 numara' olarak görev yapan Giuliano, yine kalitesini konuşturdu. 90 dakika sahada kalan Brezilyalı yıldız, Janssen'in pasında çok güzel bir gole imza atarak takımına galibiyeti getiren isim oldu.

DEPLASMANI SEVİYOR

Giuliano, Antalyaspor filelerini havalandırarak bu sezon ligdeki 5. golüne imza attı. 27 yaşındaki oyuncunun gollerinin 3'ü dış sahada gelirken, 2'sini Kadıköy'de kaydetti. Brezilyalı yıldız, performansını yükseltip hem Fenerbahçe'ye daha fazla katkı sağlamak hem de Dünya Kupası'nda yer alma hayalini gerçekleştirmek istiyor.

YORUMLAR 3
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence hata, orada oynayınca , orta saha zayıf kalıyor , baskılı oynayamıyoruz. Orta saha Ekiciyle beraber üçlü olmalı ve oynarsa gulliano kanatta oynamalı.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    40 yaşındayım dünkü attığı goldeki çalımı ben yemem. antalyalı topçu resmen ikram etti golü...
    Cevapla
  • Real Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    selim abi daha iyi oynar o bölgede
    Cevapla