Aykut Kocaman'dan iddialı sözler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalyaspor'u yendikleri maç sonrası konuştu.

Aykut Kocaman'dan iddialı sözler
Aykut Kocaman'dan iddialı sözler
GİRİŞ 26.11.2017 22:14 GÜNCELLEME 26.11.2017 22:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"İSMAİL'İN POZİSYONUNDAN SONRA.."

Özgüven için önemli bir galibiyet aldıklarına vurgu yapan Aykut Kocaman "Yüksek şiddetli bir maç oldu. Gol bizim adımıza bu işin güzel tarafıydı. İlk yarısında öne geçme gayreti ile istediğimizi başardık. Antalyaspor çok güçlü bir takım. Sıralamada oldukları yer ile kaliteleri eşleşmiyor. Özgüven arttırmamız adına kazanmak önemliydi. İlk yarıda istekliydik. İkinci yarı özellikle İsmail'in ayağındaki topu kaptırdığı ana kadar farkı arttırmaya çalışıyorduk. O pozisyondan sonra takımda kırılma oldu ve Antalyaspor oyunun içine girmeye çalıştı. Böyle bir maçı, böyle bir dönemde kazandığımız için oyuncuları kutluyorum." dedi.

"YARIŞA ORTAK OLACAĞIZ"

"Şanssızlıklar geride kaldı mı?" şeklindeki soruya yanıt veren Aykut Kocaman "Daha evvel, Antalyaspor'un girdiği pozisyonların çok daha azının olduğu karşılaşmaların bazılarını berabere bitirdik, bazılarını kaybettik. Maçın belli bölümlerinde bazı şeyleri yapmamızı engelleyen kaygılar oldu. Bu galibiyet takıma olumlu yansıyacak. Yarışa ortak olacağız." diye konuştu.

"2-3 OYUNCU OLMAZSA OLMAZ DURUMU TEHLİKELİ"

Vincent Janssen'in cezalı duruma düşmesi, Roberto Soldado'nun sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından gelecek hafta Kasımpaşa maçında nasıl bir tercih yapacağı sorulan Aykut Kocaman, "Fenerbahçe'de bütün gayretim bir oyuncu, iki oyuncu, olmazsa olmaz 2-3 oyuncu haline düşürmemeye çalışmaktır. Bu çok tehlikeli bir şey. Burada süreç uzun sürdü. Önümüzdeki hafta nasıl olacak bilmiyorum ama temel amacım bunların üstesinden gelmek. Arada bir kupa maçı var. Bir haftada neler olabileceğini göreceğiz. Vincent Janssen cezalı, Roberto Soldado'nun durumuna bakacağız. O da oynamazsa, takım için doğru bir karar almak için bakacağız." açıklamasını yaptı.

"GALATASARAY'IN PUAN ORTALAMASI KADAR..."

Gelecek hafta Beşiktaş - Galatasaray derbisinin oynanacak olmasıyla ilgili görüşü istenen Aykut Kocaman, "Galatasaray'ın puan ortalamsı kadar bizim de galibiyetlere devam etmemiz lazım. Rakiplerin ne yaptığıyla ilgilenmeden puan ortalamamızı doğal haline getirmeliyiz. Sonra da puan ortalamamızı şampiyon olacak hale getirmeliyiz." ifadelerini kullandı.

"HAVAYA GİRECEK DURUMDA DEĞİLİZ"

Şampiyonluk yarışı ile ilgili sözlerine devam eden Kocaman, "3 puanlık sistemde fark artabilir de kapanabilirdi. Devreyi önde kapamak harika olur ama en azından liderle, lider kim olacaksa, o takımla bu farkı 1 maçlık seviyeye indirmeliyiz. Bunu düşünüyorduk. Hemen havaya girmenin bir anlamı yok. Havaya girme ne puanımız yeterli, ne de durumumuz. Kazanan takım duygusunu biraz daha yakalamaya ihtiyacımız var." dedi.

METE KALKAVAN'IN KARARLARINA ELEŞTİRİ

Hakem kararlarını da eleştiren deneyimli teknik adam "Ayrıca şunu da söylemeliyim, Mete Kalkavan'la ilgili de söylemeliyim; aynı pozisyonlarda, bu kadar farklı kararlar, inanılır gibi değil. Sezon başından beri aynı tip hakemler, aynı şeyleri yapıyorlar. Hakemlerin bir standartta olması lazım. Sahada garip garip kararlar vardı. Antalyaspor aleyhine de oldu. O anlık duruma göre enteresan kararlar vardı." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 15
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu, Antalya maçındaki futbol ortada, ne şampiyonluğundan bahsediyorsun.İkinci yarı tel tel dökülüyoruz, orta sahaya M.Ekiciyi bile almayı düşünemiyorsun.Sen mi şampiyon yapacaksın bizi , güldürme beni.
    Cevapla
  • KARADERELİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan konuşuyor, bakarsınız bir kaç maç sonra yine kayıp olur.Çocuklar gibi üç gün sonra tekrar sahne alır, Fenerbahçe taraftarı kendilerine yakıştırıyor ise alsın tepe tepe kullansınlar.
    Cevapla
  • yunaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu korkağı konuşturmayın. Konuştukça saçmalıyor.
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu yorumlara bakiyorum başka takimin fanatikleri Aykut hoca adam gibi adam bu takim şampiyon olacak göreceksiniz hepiniz.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut eğer Ozan,H,ali Şener ve aatıf,ı oynatmaya devam ederse ilk beşi bile zor görür. :)).
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Şener ve Atıf iyi oyuncular, Ozan ve Alper oynamasın yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle