Giuliano: Lucescu bir şey söylüyorsa...

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Giuliano: Lucescu bir şey söylüyorsa...
Giuliano: Lucescu bir şey söylüyorsa...
GİRİŞ 23.11.2017 15:30 GÜNCELLEME 23.11.2017 15:34

Performansı ve Süper Lig'de şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulunan Giuliano "Sezona nasıl başlamak önemli ama asıl önemli olan nasıl noktaladığınız. Performasımı o zaman konuşuruz. Şu an için de bence iyiyim. Galatasaray çok güçlü bir takım. Ancak puan farkını biraz olsun azalttık ve rakibimize yaklaştık. Kendi maçlarımızı kazanırsak, bu yarışın içerisinde olacağız." dedi.

"GALATASARAY'IN KAYBETMESİ İYİDİR AMA..."

Galatasaray'ın 5-1 yenildiği Medipol Başakşehir maçı sonrasında Demir Grup Sivasspor maçını kazanmaları hakkında konuşan Giuliano "Rakibiniz kaybedince tabii ki moral olarak iyi duruma gelirsiniz. Ancak siz de kazanmalısınız. Galatasaray'ın kaybetmesi iyidir ama daha önce de yine onlar kaybetti ama biz kazanamadık. Biz kendi maçlarımızı kazanmalıyız." diye konuştu.

"SOLDADO'NUN GOLLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Roberto Soldado'nun hat-trick yapmasına mutlu olduğu söyleyen Brezilyalı "Soldado'nun son maçtaki performansından çok mutlu oldum. Onun bu golleri ligin geri kalanında da bizim için çok önemli olacak." açıklamasını yaptı.

"TÜRKİYE'DE ÇOK ŞAŞIRDIM"

Süper Lig'i Türkiye'ye gelmeden takip etmediğini dile getiren Giuliano "Türkiye'de pozitif anlamda şaşırdım. Çok iyi bir lig gördüm. Yabancı oyuncu sınırı yok ve iyi yabancı oyunculara yatırım yapılıyor." şeklinde konuştu.

"LUCESCU BİR ŞEY SÖYLÜYORSA DOĞRUDUR"

Mircea Lucescu'nun Milli Takım performansının tartışılması ve yabancı sınırlamasını desteklemesi hakkında kendi görüşü istenen Giuliano "Lucescu'dan çok şey öğrendim. Eğer o bir şey söylüyorsa, mutlaka anlamı vardır. Türk Milli Takımı'nı daha yukarılara taşıyacaktır." dedi.

Giualino, Türkçe'nin zor olduğunu vurgularken "Türklerin yemek keyfi gayet iyi. Ben de kebabı çok sevdim." itirafında bulundu.