Aykut Kocaman'ı mutlu eden rekabet

Fenerbahçe'de başlayan forma savaşı en çok teknik direktör Aykut Kocaman'ı mutlu ediyor.

Aykut Kocaman'ı mutlu eden rekabet
Aykut Kocaman'ı mutlu eden rekabet
GİRİŞ 22.11.2017 16:29 GÜNCELLEME 22.11.2017 16:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de 4-1'lik Sivasspor galibiyeti sonrası haftalardır etkili oyununa bir yenisini ekleyen Janssen ve üç gol atan Soldado, camiaya umut saçtı.

Mehmet Topal'ın geri dönüşü ve hırslı oyunu takımın savunmasında önemli bir rol oynadı. Josef ile olan uyumu da dikkat çekerken, hazır kıta bekleyen Ozan, cezası biten Alper, hatta genç isimlerden Oğuz orta sahada forma rekabetine giren isimler. Savunmada ise Neto'nun da cezası bitti ve stoperler arasında da rekabet başladı.

Sarı lacivertli camiada bu hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçı öncesinde, "Bu maça çift forvetle çıkılır mı?" sorusunun yanıtı merakla beklenirken, teknik direktör Kocaman ve kurmayları, bu anlamda büyük sıkıntı yaşıyor. Ancak beklenen Kocaman'ın oyun anlayışında taviz vermeyeceği yönünde. Aykut Kocaman'ın bazı maçlarda 2 forvete dönmek istediği öğrenilirken, Sivasspor maçını ise ölçü olarak kabul etmiyor. 10 kişi kalan rakibe karşı çift forvet etkili oldu ama Antalyaspor deplasmanında Aykut Kocaman oyun anlayışını değiştirmeyecek. Forvetlerin formda oluşu, orta sahada oyuncu bolluğu, stoperlerin savaşı ve cezaların tamamlanması Kocaman'ı kadro seçiminde zorluyor. Bu tatlı rekabet her şeye rağmen Aykut Kocaman'ı mutlu ediyor.

YORUMLAR 3
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Souza , M.Topal ve M.Ekici fenerin geleceği sizin ayaklarınızda , artık korkmadan her hücuma hızlı hızlı çıkıp, forvete asist yapın. Bu güç sizde var.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    haftaya istifa eder..
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Hocam İsla'yı sol bek dene, 3'lü orta sahadan vazgeçme( Ozansız). Antalyayı da yeneriz inşallah, artık amaç lig sonuna kadar istikrarlı ve iyi oynayan bir takım yapmak.
    Cevapla