Avrupa'da manşetler F.Bahçeli Soldado!

Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor'u 4-1'le geçerken, maçın 61. dakikasında oyuna girip 3 gol atan Roberto Soldado, karşılaşmaya damgasını vurdu.

Avrupa'da manşetler F.Bahçeli Soldado!
Avrupa'da manşetler F.Bahçeli Soldado!
GİRİŞ 20.11.2017 12:46 GÜNCELLEME 20.11.2017 13:33

Ligde hiç golü bulunmayan Soldado'nun, Sivasspor karşısında hat-trick yapması sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da gündem oldu. Kariyerinde Real Madrid, Valencia, Tottenham gibi önemli kulüplerin formasını giyen Soldado'nun performansı, İngiltere, İspanya ve Fransa'da manşet oldu.

BBC: Son olarak 2013'te hat-trick yapan Soldado, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u yenmesinde başrolü aldı. 61'de oyuna girip hat-trick yaptı. Bu hafta Adebayor'la birlikte Türkiye'de hat-trick yapan diğer eski Tottenham'lı oldu.

L'Equipe: Fenerbahçe ve Soldado yeniden başlıyor. Kötü başlayan bir sezondu ama Soldado'nun hat-trick yaptığı maçı kazanan Fenerbahçe adeta yeniden başladı. Bu maça kadar hiç gol atamayan İspanyol, maç sonunda 3 gole ulaşmıştı.

AS: Avrupa'da İspanyol akşamı... Bayern Münih'te Bernat uzun bir sakatlığın ardından sahalara dönerken Türkiye'de Soldado, Fenerbahçe ile hat-trick yaptı. Neredeyse her maç yedek kalan golcü, müthiş döndü. Takımının 4-1 kazandığı maçta 3 gol attı.

Marca: Kabadayı Soldado! 61'de oyuna girdi, 20 dakikada hat-trick yaptı. Takımının maçı kazanmasında anahtar oyuncu Soldado oldu.