Krizin ardından saatler süren toplantı!

Fenerbahçe'de Mehmet Topal krizi tatlıya bağlandı. Teknik direktör Aykut Kocaman tecrübeli oyuncu ile uzun süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Krizin ardından saatler süren toplantı!
Krizin ardından saatler süren toplantı!
GİRİŞ 17.11.2017 14:42 GÜNCELLEME 17.11.2017 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tüm sorunların masaya yatırıldığı toplantı sonrasında mesele tatlıya bağlanırken, ikinci kaptan olan Mehmet Topal'ın daha fazla sorumluluk alma konusunda hocasına söz verdiği öğrenildi.
 
Yapılan görüşmede 31 yaşındaki futbolcu formsuzluğu ve düşen performansı nedeniyle moral bozukluğu yaşadığını ilettiği Aykut Kocaman'dan daha fazla forma şansı bulma konusunda güvence aldığı öğrenildi.
 
Deneyimli orta sahanın ocak ayında takımdan ayrılmak istediğine yönelik haberlerin doğru olmadığını Aykut Kocaman'a söylediği gelen haberler arasında.
 
Öte yandan sarı lacivertli takımda Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Aykut Kocaman pazar günkü maçtaki on birini şekillendirmeye başladı.
 
Kalede yine Volkan Demirel ile başlayacak olan Kocaman'ın sakatlığı bulunan Isla'nın yerine Şener'i sağ bekte, cezalı Neto'nun yerine Skrtel'i stoperde görevlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 
Skrtel'in yanında Neustadter, sol bekte Hasan Ali Kaldırım'a forma vermesi beklenen Aykut Kocaman orta sahanın merkezinde Josef de Souza-Ozan Tufan ikilisini bozmayı düşünmüyor.
 
Ofansif hattın solunda Valbuena'nun yokluğunda Aatıf'a şans tanıyacak olan Kocaman'ın sağ kanatta Dirar, forvet arkasında Giuliano'yu oynatması bekleniyor. Sarı lacivertlilerin gol ayağı ise sakatlığını atlatan Jansenn olacak. (BeİN Sports)

YORUMLAR 1
  • alp kara 6 yıl önce Şikayet Et
    yaw gonderin sunu . tespiti yapmissin gonderin artik
    Cevapla