Souza için yeni teklif! Devre arasında...

Sezon başında West Brom'un kapısından dönen Souza için 2-3 İngiliz kulübünün devrede olduğu öğrenildi. Menajerler de yönetimle sürekli temas halinde...

Souza için yeni teklif! Devre arasında...
Souza için yeni teklif! Devre arasında...
GİRİŞ 12.11.2017 09:44 GÜNCELLEME 12.11.2017 09:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin orta alandaki en önemli isimlerinden biri olan Josef de Souza sezon başında Premier Lig'in kapısından dönmüştü.

Brezilyalı futbolcunun, kendisini ısrarla isteyen West Bromwich Albion'la arasında son dakikada pürüz çıkınca transfer yatmıştı.

EN AZ 12 MİLYON EURO

Fakat İngilizler'in Josef'e ilgisinin artarak sürdüğü öğrenildi. Premier Lig'de yer alan 2-3 takımın Sambacı'yı yakın takibe aldığı ve devre arasında Fenerbahçe'ye resmi teklif yapabileceği belirtiliyor.

Menajerler de yöneticilerle sürekli temas halinde. UEFA ile yaptığı anlaşma gereği oyuncu satışına ihtiyaç duyan Fenerbahçe'nin en az 12 milyon Euro'luk teklif beklediği öğrenildi.

YORUMLAR 5
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    ya ne iyisi para lazım satın gitsin
    Cevapla
  • Ferman 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca göreceksiniz sampion olacagiz dedi ama angi bransta demedi ki bu volley-ball basket-ball yelken box athlétism yüzme olabilir olacagiz dedi de futboll da demedi ki galatasaray la aramizda ki puan farki suni dir dedi o kadar bence de Hakli bu sene basketball da sampion olacagiz
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    idda ediyorum fenerin valbuena'dan sonraki en iyi adamı jozef de souzadır.
    Cevapla
  • Yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane işe yarayan adam var onu da satmayın lütfen ya
    Cevapla
  • asil 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun işe yarar olduğunu ciddi olarak söylemiyorsun dimi ironi yada espiri dir şayet ciddi isen bidaha futbol maci izleme mesela hentbol falan senin için Uygun olabilir bu adam a 8 milyon Euro verdiler İnan 1milyon etmez ikinci ligde bu adam dan cok var yabancı olmadığı icin almıyorlar.
    Cevapla