İşte Aykut Kocaman'ı ikna eden sözler!

4 Kasım'da 1-1 biten Osmanlı maçı sonrası patlayan kriz, son buldu. 48 saatlik krizin perde arkasında neler yaşandı?

İşte Aykut Kocaman'ı ikna eden sözler!
İşte Aykut Kocaman'ı ikna eden sözler!
GİRİŞ 08.11.2017 10:37 GÜNCELLEME 08.11.2017 10:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

4 Kasım'da 1-1 biten Osmanlı maçı sonrası patlayan kriz, önceki akşam son buldu. 48 saatlik krizin perde arkasında neler yaşandı: "Gerekeni yapacağım" diyen Kocaman bu açıklamadan 5 dakika sonra özel aracıyla stattan ayrıldı.

Geceyi Ankara'da geçiren tecrübeli çalıştırıcı, telefonlarını kapattı. Pazartesi günü eşi Arzu Hanım'ın memleketi Gelibolu'da göründü. Aynı akşam saat 20.00'de İstanbul'a döndü ve Ali Yıldırım'la buluştu. Yıldırım, "Bu yola birlikte girdik, birlikte çıkarız. Sen gerçek bir Fenerbahçelisin, istifan bu kulübe zarardan başka bir şey vermez" dedi.

Kocaman, "Yarın (Salı) Samandıra'da takımla birlikte idmanda olacağım" diyerek kendisine duyulan güveni boşa çıkarmadı. Ve sözünü tutup dünkü çalışmada yer aldı. Başkan hocanın geri dönüşünün ardından;

1- Samandıra'daki yetkilerini artırdı.
2- Yönetim, futbolcuların tüm hareketlerini yakından gözlemleyecek.
3- Kocaman yalnız bırakılmayacak.
4- Hocanın sıkıntısı olduğunda çözümün parçası olacak.


TRANSFER HEDEFLERİ VE ETO'O...

Edinilen bilgiye göre ara transferde öncelikli olarak golcü, sol bek ve orta saha alınacak. Golcü adayları arasında ilk sırada Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o yer alıyor.

Takımdan ayrılmak istediği ileri sürülen 36 yaşındaki Kamerunlu futbolcu için temaslara başlandı bile. Ali Yıldırım şu an için futbolcularla ilgili kadro dışı kararı olmadığını da sözlerine ekledi.

'VAN PERSİE İYİLEŞECEK, KADRO DIŞI YOK'

Krizin aşılmasında büyük rol oynayan Ali Yıldırım, basına kısa bir açıklama yaptı: "Hocamız maç sonrası yaptığı açıklamaların ardından benim bilgim dahilinde 2 günlük tatile gitti. Şimdi de döndü ve takımının başında. Neticeler başarısız olunca, spekülasyonların yapılması normal. Son iki haftada son dakikada yenilen goller hocayı üzdü. Güvenmesek takımın başına getirmezdik. Fenerbahçe bu günleri taraftarıyla, camiasıyla, formasıyla aşacak ve şampiyon olacak. Ocak ayında ihtiyaç duyulursa transfer olur. Van Persie ile ilgili çok iyi şeyler düşünüyoruz. İyileşip sahalara dönmesini bekliyoruz. Şu an için kadro dışı söz konusu değil."

YORUMLAR 8
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    adam dedigin lafinin ardinda durur...
    Cevapla
  • mstfgngr 6 yıl önce Şikayet Et
    Maç sonu gereğini yağacağım deyince kesin istifa edecek ve bir daha geri dönmeyecek diye düşünüyorken istifadan vaz geçince resmen şok olduk inanamadık. iki gün boyunca etrafa bön bön baktık. Şaka şaka hiç istifimizi bozmadık.. hatta geri cayacağını bildiğimiz için "2. dönem 1. istifa" diye çoktan adlandırdık. daha 2. istifa var 3. sü var... :)
    Cevapla
  • angorapardus 6 yıl önce Şikayet Et
    aykutu kovsan gitmez niye ikna edilmiş ki
    Cevapla
  • MÜCAHİT 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli Olarak Takımdan İnsanları Soğuttunuz. Artık Gidin de Herkes Memnun Olsun. Öyle Bir Durum Var ki Rakip Taraftarlar Gitmeyin Diye Dua ediyor. Fenerliler Yeter Artık Gidin Diye Feryat Ediyor.
    Cevapla
  • hahahhaha 6 yıl önce Şikayet Et
    kaçıncı istifası bu ya :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle