Kocaman: 'Beyin kanaması geçireceğim'

Aykut Kocaman'ın Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede çok üzgün olduğu gözlendi.

Kocaman: 'Beyin kanaması geçireceğim'
Kocaman: 'Beyin kanaması geçireceğim'
GİRİŞ 07.11.2017 09:25 GÜNCELLEME 07.11.2017 09:58
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Büyük umutlarla Fenerbahçe'ye geri dönen ancak hayal kırıklığından başka bir şey veremeyen teknik direktör Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçının ardından takım otobüsüne binmeyip özel bir araçla adeta ortadan kaybolmuştu. Öyle ki Kocaman, düne kadar ne telefonlara ne de kendisine atılan mesajlara yanıt vermişti..

Kocaman'ın Osmanlı maçı sonrası stattan ayrılmadan hemen önce yardımcılarıyla yaptığı son görüşmelerin detayları ortaya çıktı. 

 

 

"BEYİN KANAMASI GEÇİRECEĞİM"

Üçüncü kez son dakika golüyle Ankara'da puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de maç sonunda herkesin üzüntüsü büyüktü. Futbolcular kapıları kapatıp kimseyi içeriye almadan kendi aralarında konuşurken, Kocaman'ın da yardımcılarıyla bir durum değerlendirmesi yaptığı ortaya çıktı.

Habertürk'ün haberine göre; Tecrübeli çalıştırıcının bu toplantıda, "Üzüntüden beyin kanaması geçireceğim. Hiçbir planımız tutmadı. Ne yaptıysak bir türlü istediğimiz seviyeye gelemedik. Yaşadıklarımız normal şeyler değil. Böylesini hiçbir şekilde beklemiyordum" diye dert yandığı öğrenildi. 

Aykut Kocaman'ın, Osmanlı beraberliği sonrası kayıplara karışmadan önce yardımcılarıyla yaptığı son değerlendirmede, "Üzüntüden beyin kanaması geçireceğim. Yaşadıklarımız normal şeyler değil" dediği öğrenildi.

YORUMLAR 20
  • 111 yaşında 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam kardeşim takim yetersiz vitor doneminde olsa bu oyuncular çoğunlugu ilk 21 e giremez
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlığına bir şey demiyoruz ki, takımın yetersiz olduğunu göremedi, bu hallere düştük. kimseyi dinlemedi, problem o.
    Cevapla
  • Trabzonspor 6 yıl önce Şikayet Et
    İyide o takımlara fenerin en az üç atması lazımdı. Sanki Barcelona ile oynamışta son dakika golü ile yenilmiş.
    Cevapla
  • Abuzer Fuat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS li olarak söylüyorum Fenerbahçe takımı kalite bakımından GS ve bjk hatta başakşehirin çok gerisinde...aykut Kocaman çok gereksiz beyanatlar verdi yok suni yok bilmem ne...takımına bak oraya konsantre ol..elindeki kadro yetersiz..birde şanssızlık var..2 maç daha kaybedersen kesin gönderilmek zorunda kalırsın..bu takım böyle giderse ilk 5 de dahi olamaz. İşin zor..
    Cevapla
  • Yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocam , ocağa kadar yeni transfer yapamayacağına göre , dirarı sağ bek , topalı stoper (yanında skertel) islayı sol bek ,atıfı sağ açık oynat ozanı kesinlikle kes ve mehmet ekici iyileşsin diye dua et sana kıyağımdır bu tavsiyeler
    Cevapla
  • Reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni mi alsak ne :)
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    3 kez maçın sonunda go yediğin doğru. ama şunu gözden kaçırmayın. gol yediğin takımlar hangileri. ayrıca bu maçlarda 60. dakikadan sonra ki takımın haline bakın. adeta maçı bitirmeye çalışan ama başaramayan takım profili var. volkan demirel vakit çalmaya yönelik hareketler yapmakta demek ki haklıymış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle