Aykut Kocaman kararını verdi

Fenerbahçe yönetimi Aykut Kocaman ile bir görüşme gerçekleştirdi. Deneyimli hocanın kararını verdiği öğrenildi.

Aykut Kocaman kararını verdi
Aykut Kocaman kararını verdi
GİRİŞ 06.11.2017 22:44 GÜNCELLEME 07.11.2017 10:06
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yönetici Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya ile kulüp binası dışında görüşme gerçekleştirdi.

KARARINDAN GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'de görevden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Aykut Kocaman ile ilgili karar verildi.

beIN SPORTS HABER'de verilen son dakikada Aykut Kocaman, sarı lacivertli ekipteki görevine devam edecek. Kadroda ise büyük revizyon yapılacak.

 

 

5 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILACAK

Fenerbahçe'de 5 futbolcu kadro dışı bırakılacak. Kadro dışı bırakılacak 5 futbolcu yarın açıklanacak. Bu isimler arasında yabancı da var.

YORUMLAR 131
  • hımmmm 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet dostlar doğru söylemek gerekiyor sa bir Galatasaray lı aziz yıldırım ve Aykut kocaman durması hoşuma gidiyor. Türkiye futbol tarihine baktığımız da Galatasaray en çok aziz yıldırım döneminde şampiyon oldu. Ver mehteri aziz yıldırım ve Aykut kocaman la yola devam
    Cevapla
  • onder 6 yıl önce Şikayet Et
    sen etmedin ama ben bu sezon fotbol takimdan istifa ediyorum adam olan sozunde durur daha istafiyi beceremiyorsun takim mi yoneteceksin
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca Ahmet çakar'ı haklı çıkardın ya bravo sana. sen iyi bir insan olabilirsin ama kalite futbolcudan anlamıyorsun.Şenol güneşten biraz ders al.
    Cevapla
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    bence aykutla aziz kadro dışı bırakılsın....
    Cevapla
  • darı ambarı 6 yıl önce Şikayet Et
    biraz sabır yahu. ne kadar kısa vadeli düşünüyoruz. adam hakiki bir fenerli. fırsat verelim . bu adam avrupada ilk dörde sokmadımı şampiyonluk yaşamadık mı. bu işlerde uzun vadeli planlarla büyük başarılar gelir. varsın bu sene olmasın. sabırla helva koruk olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle