Kocaman isyan! 'Suçlu sizsiniz'

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yıllar sonra kulübe geri dönmesinde büyük payı olan, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım hocaya sahip çıktı.

Kocaman isyan! 'Suçlu sizsiniz'
Kocaman isyan! 'Suçlu sizsiniz'
GİRİŞ 06.11.2017 09:52 GÜNCELLEME 06.11.2017 09:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kocaman'ın yeniden göreve gelmesi için hem ağabeyi Aziz Yıldırım'ı hem de tüm yöneticileri ikna eden kardeş Yıldırım, art arda gelen başarısız sonuçlardan futbolcuları sorumlu tuttu.

Aykut Hoca, Osmanlı maçının ardından daha önceden yaptığı plana sadık kalıp yakın çevresiyle Ankara'da kalmayı tercih ederken sarı-lacivertli kafileye Başkent dönüşü Ali Yıldırım başkanlık etti.

PERSONEL DONDU KALDI

İstanbul yolculuğu esnasında uçakta çok sinirli olduğu öğrenilen deneyimli asbaşkan, açtı ağzını yumdu gözünü. Direkt olarak futbolcuları hedef alan Ali Yıldırım, "Hocanıza sahip çıkamadınız. Yediniz onu yediniz, siz yediniz. Onun size verdiği değeri siz ona vermediniz. 2 yıldır paranızı tıkır tıkır alıp, yiyip içiyorsunuz. Hayat size güzel" sözleriyle takımın geneline çıkışırken, saha içi performanslarından memnun olmadığı bazı isimlerle de teke tek, oldukça sert konuşmalar yaptı. 

 

 

Kaptanlar da bu ağır ifadelerden nasiplerini alırken, uçağın arka bölümünde tansiyon bir ara öyle yükseldi ki uçak personeli bir ara Yıldırım'ın bu konuşmalarına müdahale etme noktasına geldi.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 10
  • turkuvazi 6 yıl önce Şikayet Et
    alex'in ahı var aykut kocaman ve aziz yıldırım . boşuna takla atmayin, bir klüp başarı elde etmemiş bir hocayı ikinci kez takımın başına getiriyorsa bi halttan anlamiyor demektir.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes futbolcular yetersiz diyor , sizin kulaklarınız sağır mı arkadaş.ne zaman iyi futbolcular alırsanız merak etmeyin bu taraftar sizi alkışlar.
    Cevapla
  • abidin kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    bu takımda kalacak bir iki futbolcu var, sonrasında hepsini yolla, hocayı yolla, başkanı yolla.
    Cevapla
  • ayhan kılıç 6 yıl önce Şikayet Et
    bir amatörün yapmayacağı yanlışları , fenerbahçe kulübü yapıyor . Bu futbolcu gurubuyla başarı beklemek hayalcilik olur. Aykut kocaman fenerbahçeyi bir önceki döneminde bitirmişti şimdi tamamen yok etti. sakat futbolcuları kim alıyor insan pazardan domates alırken bile eviriyo çeciriyo altına üstüne bakıyor. sen milyonlar vererek futbolcu alıyorsun.bu koskoca camiaya yazık. biri dur desin.
    Cevapla
  • Iman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir eskiyaliktir.Hak var hukuk var mikavele var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle