Futbolculardan Aykut Kocaman'a şok tepki!

Fenerbahçe'de futbolcular ve taraftar, Aykut Kocaman'ın takıma bakışına tepkili.

Futbolculardan Aykut Kocaman'a şok tepki!
Futbolculardan Aykut Kocaman'a şok tepki!
GİRİŞ 01.11.2017 09:17 GÜNCELLEME 01.11.2017 09:18
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe taraftarı, Valbuena'yı son 5 lig maçında oyundan çıkarması nedeniyle teknik direktör Aykut Kocaman'a tepkili.

Tecrübeli çalıştırıcının "Belki daha erken oyundan almalıydım" sözleri ise eleştirilerin dozunu artırdı. Asıl iddia ise bazı futbolcuların, Kocaman'dan şikayetlerinin bulunduğu yolunda. Aykut hocanın Samandıra mesailerinde kendileriyle iş dışında fazla konuşmadığı ve bunun takımı olumsuz etkilediği ileri sürülüyor.

ANTRENMAN METODU FARKLI GELİYOR

Tecrübeli teknik adamın takım yemeklerine katılmamasının futbolcu kanadında eleştirilere yol açtığı gelen haberler arasında. Başka bir nokta Aykut Kocaman'ın antrenman metotlarının özellikle yeni transferlere farklı gelmesi. Birçok futbolcu, Kocaman'ın idmanlarının kendilerini fiziksel olarak iyi duruma getirdiğini ifade ediyor. Ancak bazı isimlerin 2 saatlik antrenmanlarda taktik çalışmalara çok az zaman ayrıldığı yönünde rahatsızlıklarının bulunduğu belirtiliyor.

YÖNETİM DESTEĞİ AZALIYOR

Fenerbahçe teknik direktörlüğüne, yönetimin tamamına yakınının desteğiyle getirilen Aykut Kocaman, 10 maçta 16 puanlık performansı nedeniyle bu desteğin bir kısmını kaybetmiş durumda. Bazı yöneticilerin Kayseri maçı sonrası yaptığı sohbetlerde hocayla ilgili eleştirilerde bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 18
  • Halo 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe nin önündeki KOCAMAN engel.....
    Cevapla
  • muratb 6 yıl önce Şikayet Et
    Bugün barselona bile maç kaybedebilir. sırf bu stres yüzünden FB rahat oynayamıyor. Ayrıca Rakipler eskisi gibi de değil gayet iyi oyunculara sahip ve daha da açlar. Hasan Ali son faulü yapmasa ve 3-2 galip gelseydik başka şeyler konuşuyor olurduk. Sen Kajeri satmışsın, ve karşılaştırırsan defansta mutlaka gedik vereceğin de belli. Ders alıp yola devam etmek, ve devre arasında zayıf yerlere gerçekten iyi oyuncular almak gerek. Bunu da Aykut hoca yapacak, yada sezon sonunda gidecek, ama şimdi değil
    Cevapla
  • Yozgat lı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanki takım yıldız kaynıyor neymiş valguena yı oyundan almış sanki bana alex oldu Macı cevrecek adamgibi futbolcu yok mazeme bu bu futbolcularla ancak bu kadar olur ekmek düşmları bunlar birinci lig takımını zor yener baba zoruna oynuyorlar
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    kamani, h.ali, neto, nöştader ,ozan alper , guliano bunlarla iyi oyun ve şampiyonluk çok zor be
    Cevapla
  • adn 6 yıl önce Şikayet Et
    artik sana da inancımız kalmadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle