Şok sözler! 'Kocaman yıldız düşmanıdır!'

Valbuena'yı oyundan çıkartmasıyla gündeme oturan Aykut Kocaman'ı bu konunda en sert eleştiren isimlerden biri de Ahmet Çakar oldu.

Şok sözler! 'Kocaman yıldız düşmanıdır!'
Şok sözler! 'Kocaman yıldız düşmanıdır!'
GİRİŞ 31.10.2017 11:18 GÜNCELLEME 31.10.2017 11:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Kayserispor ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından Aykut Kocaman hedef haline geldi. Valbuena'yı oyundan çıkartmasıyla gündeme oturan Kocaman'ı bu konunda en sert eleştiren isimlerden biri de Ahmet Çakar oldu.

Aykut Kocaman'ın korkak bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Çakar, Kocaman'ın daha önce Alex'e yaptığının aynısını bu kez de Valbuena'ya yaptığını iddia etti.

Aykut Kocaman'ın yıldız futbolcu düşmanı olduğunu ve geçmişinden kalan "aşağılık kompleksleri" olduğunu iddia eden Çakar, "Bir insanın analizi için önce geçmişte ne yaptığına bakacaksınız. Aykut Kocaman, Konyaspor'da Hleb'i kendinden bezdirdi. Alex ile pik yaptı. Alex, Fenerbahçe'nin efsanesiydi. Sonra Valbuena ve şimdi de Skrtel var. Valbuena ve Skrtel gibi oyuncular Kocaman'ı yiyebilir. Aykut Kocaman ciddi anlamda yıldız düşmanıdır. Kibar ayaklarıyla Şenol Güneş'e laf çakar. Galatasaray'a 'Suni puanlar var.' diyor. Bu Fenerbahçe şampiyon olacak mı? İkinci ol şampiyonluk kabul edelim" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'ın Kayserispor teknik direktörü Sumudica'nın "yancısı" olabileceğini iddia eden Çakar, "Aykut Kocaman için, "Teknik direktör değil, futbol sekreteri" demiştim. Aykut Kocaman, suni bir futbol sekreteridir. Aykut Kocaman, Sumudica'nın su taşıyıcısı olamaz" dedi.

YORUMLAR 11
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    taraftar hücum futbolu istedikçe, aykut defansif oynattı,( kadro defansifde oynayabilse bari) 5 senedir mahvettiler bizi, düşman bunun yaptığını yapamaz bize ve fener'e.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin neresi doğru ki ? Yönetimi , teknik direktörü , kalecisi ,defansı orta sahası , forveti heryeri kötü . Onun için cacık desen o da olmaz...
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hoca ağzı ile kuş tutsa bile Fenerbahçe camiasına yaranamaz. Çünkü Fenerbahçe mali açıdan her futbolcuyu transfer edebilecek durumda iken yönetim gider elin yabancı antrenörüne bir çuval para vererek takımın başına getirir. Mali açıdan durumlar mafiş iken Aykut ya da Ersun sen gel takımın başına der Aziz Yıldırım ve ekibini bırakın Türk futbolunun genelinde bu işler böyle yürüyor. Geçmişte Aykut hoca takımı şampiyon yaptığı halde kovuldu. Fenerbahçeyi yeniden şampiyon yaparsa yine kovulmayacağı ne malum?
    Cevapla
  • doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut'la Fener şampiyon olamaz.Bu takımın başına çılgın, eli sopalı biri gerekli.Futbolcu hocasını hem sayacak,hemde korkacak.
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    nerede bu fenerbahce yazarları yabancı hocaları yerden yere vuran ahanda çok istediğiniz beyefendi aykutunuz neden sesiniz çıkmıyor ve aykut sen hala neden istifa etmıyorsun 4 santrafor olan bir takım kendi sahasında bıle tek santrofor oynuyorsa bunun adı sadece korkaklıktır.Koca fenerbahce 90+2 de oyuncu değiştiriyorsa bu tam bır sıfatsızlıktır yazıklar olsun yuhlar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle