F.Bahçe'de sürpriz karar! Soldado...

Fenerbahçe'de forvet hattı değişiyor. Derbiden farklı olarak Kayserispor maçında Janssen'in yerine Soldado'nun oynaması planlanıyor.

F.Bahçe'de sürpriz karar! Soldado...
F.Bahçe'de sürpriz karar! Soldado...
GİRİŞ 28.10.2017 09:57 GÜNCELLEME 28.10.2017 10:39

İspanyol futbolcu henüz golle tanışamadı. 

Son olarak Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Soldado skor üretememiş olsa da oyuna sağladığı katkı ile teknik heyetin beğenisini kazanmıştı. 
 
Özellikle kapanan takımlara karşı oynanan set hücumunda, İspanyol futbolcunun pas istasyonu olması ve orta sahaya kadar gelip oyunun açılmasını sağlayan beceri teknik heyet için büyük önem taşıyor. Ayrıca Janssen'in de derbiden sonra ağrıları devam ediyor. Bunun yanısıra Teknik Direktör Kocaman, Soldado'yu da kaybetmek istemiyor. Golle tanışamadığı için moralsiz olan İspanyol futbolcunun yedek kalması durumunda iyice geriye düşmesinden endişe ediliyor. Bu nedenle bu haftaki maçta Soldado'nun forma giymesine karar verildiği öğrenildi. 

ROMAN İLE DEVAM

Bu arada savunmada Roman Neustadter ve Neto ikilisi ile devam edilecek. Rus futbolcunun son haftalardaki performansı sonrası Skrtel derbiye kulübede başlamıştı. Hafta içi yapılan çalışmalarda da Neustadter ile Neto ikilisinin sürekli birlikte oynadığı dikkat çekti.

KAYNAK: MİLLİYET