Derbide F.Bahçelileri çıldırtan karar!

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbide hakem Cüneyt Çakır sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çeken bir düdük çaldı.

Derbide F.Bahçelileri çıldırtan karar!
Derbide F.Bahçelileri çıldırtan karar!
GİRİŞ 22.10.2017 20:05 GÜNCELLEME 22.10.2017 20:14
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Stadı'ndaki karşılaşmaya Galatasaray etkili başlasa da Fenerbahçe 6. dakikada Janssen'le ağları havalandırdı ancak hakem Cüneyt Çakır bu golü geçerli saymadı.

Maçın 6. dakikasında Janssen'in golü, Hollandalı'nın Serdar Aziz'e faul yaptığı gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Fenerbahçeli futbolcular ve yedek kulübesi bu pozisyona itiraz ederken, bu pozisyon sonrasında Aykut Kocaman ile Igor Tudor arasında tartışma çıktı.





YORUMLAR 72
  • tnr10 6 yıl önce Şikayet Et
    bence faul nedenki top serdar azizin oynama alanında jansen topa müdahale etse sıkıntı yok ama topla adam arasına ayagını koyarsan topa vurmaya engellersen bu fauldür.
    Cevapla
  • xxxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliler hakem abilerine ayrica tesekkur etmesi lazim.. Ne attiklari gol ve ne bekledikleri penalti pozisyonu penalti degil..Aykut bile bunlari hatali karar diyemedi..Gri falan deyip bos bos yuvarladi kelimeleri.Ama Gs nin penaltisini hic kimse hayir diyemedi.! Bastan dedik Gs kazanmak icin oynasaydi ve hakemin orasi burasi oynamasaydi Gs farkli kazanirdi
    Cevapla
  • Orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu net gol bunu tartışmam bile. serdarın eline çarpan top penaltı değil fakat denayerin pozisyonu direk net kırmızı dalıyor resmen. zaten hakem bunları verse tartışacak bişey kalmazdı. gs ucuz kurtuldu. ikinci yarı sırf eyyam için gs nin penaltısını vermedi kırmızıyı kolay gösterdi. berabere bitsin diye uğraştı kime yaradı? gs ve bjk ye.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu pozisyona gol diyen futbol bilgisini gözden geçirsin
    Cevapla
  • cecen313 6 yıl önce Şikayet Et
    100 de 100 gol muslera bile gol diyor :) ve topa yatiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle