Derbide kaleyi ona emanet edecek!

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda çok kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, kaleyi Kameni’ye emanet edecek.

Derbide kaleyi ona emanet edecek!
Derbide kaleyi ona emanet edecek!
GİRİŞ 17.10.2017 13:35 GÜNCELLEME 17.10.2017 13:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanına gidecek. Zirvede yer alan sarı-kırmızılı ekip ile arasında 8 puanlık fark bulunan Fenerbahçe’de tek hedef galibiyet. Teknik Direktör Aykut Kocaman, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından oyuncularına 1 günlük izin verirken, derbi hazırlıkları bugün başlayacak. Zorlu maçın kadrosunu kurmakta zorlanan Kocaman’ın aklındaki en büyük soru işareti kale. Yeni Malatyaspor maçında iyi bir performans sergileyen Kameni’yi bu mücadelede sahaya sürmeyi hedefleyen Kocaman, derbi tecrübesi bulunan Volkan Demirel’i ise kulübede oturtacak.

ROBIN VAN PERSIE VE MEHMET EKİCİ YOK

Derbi öncesinde Fenerbahçe’de cezalı oyuncuların Galatasaray karşısında oynayabilecek olmaları yüzleri güldürüyor. Martin Skrtel’i Galatasaray karşısında ilk 11’de sahaya sürecek olan Aykut Kocaman, bu futbolcunun yanında ise Portekizli Neto’ya şans verecek. Bir başka cezalı isim Alper Potuk da, Yeni Malatyaspor maçında cezasını tamamladı ve derbi öncesinde şans bekleyen isimlerden. Hasan Ali Kaldırım’ın son maçtaki performansından memnun kalan Aykut Kocaman, cezasını dolduran İsmail Köybaşı’nı yedek olarak başlatmayı düşünüyor. Derbi için gece gündüz çalışan tecrübeli teknik adamın yüzü, Fernandao’nun da dönmesiyle gülüyor. Hücum hattında elinde birçok alternatifi bulunan Kocaman; Janssen, Soldado ve Fernandao arasından seçim yapacak. Galatasaray karşılaşması öncesinde sakatlığı bulunan Robin van Persie ve Mehmet Ekici, zorlu karşılaşmada oynayamayacak.

YORUMLAR 6
  • Vangolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Hala van persi diyorsunuz kapatın o mevzuyu ondan bize yar olmaz
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    isterse 2 si birden oynasın gs fb yi elek yapacak..
    Cevapla
  • deli kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    her sene aynı senaryo aynı iddalaşma be aslanım
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    bu mehmet ekici trabzonun ahinimi aldi nedir
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    isabet olur aksini yapsaydı taşkınlık çıkarma planları güttüğü düşünülürdü örnek davranış olur bence
    Cevapla
  • mehmett 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah askinabu mehmet ekici surekli sakatlansin diyemi alindi bu takima ne kadar dikkatsiz bir oyuncu kendine iyi bakmiyor anlasilan ..takjmin sana ihtiyaci varken sen surekli sakatlaniyorsun be arkadas ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle