Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'deki sırrı

Fenerbahçe'de taraftar yuhalarken Aykut Kocaman'ın desteğiyle ayakta kalan genç yıldız, kendisine yüklenen sorumluluğun altında ezilmedi.

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'deki sırrı
Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'deki sırrı
GİRİŞ 17.10.2017 10:04 GÜNCELLEME 17.10.2017 10:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Yeni Malatya maçında kafayla açılış golünü atan Ozan Tufan, performansıyla da büyük alkış aldı. 22 yaşındaki yıldız, 90 dakikanı ardından takım arkadaşlarının tebriklerini kabul ederken, sosyal medyada ise en çok konuşulan isimlerin başında geldi.

Bu maçta adeta patlama yapan Ozan için, "Fenerbahçe'nin Pogba'sı" yorumları bile yapılmaya başlanırken, futbolu için twitter'da 'kusursuz' ifadeleri kullanıldı. 2-1 kaybedilen Vardar maçında yuhalanıp ıslıklanan, Gençlerbirliği maçı öncesi ise tribünlere çağrılıp, "Kebapçıya Ozan" tezahüratları yapılan ve yuhalanan milli futbolcu, buna rağmen küsmedi.

Aykut Kocaman'ın da desteğiyle işine daha sıkı sarıldı. Özel hoca tuttu, hem fizik hem de mental olarak kendini geliştirdi. Fazla kilolarını atarken, sorumluluk aldı ve kötü günleri atlattı. Taraftarın güvenini yeniden kazanan Ozan, artık büyüdü.

YORUMLAR 11
  • yunus can 6 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuk dengesiz fenere layık bir oyuncu değil
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Birde Babel ve Cenkin gol sevincini taklit etmezmii :)))
    Cevapla
  • BordoMavi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ozan istese çok daha iyi yerlere gelir fakat gevşek davranıyor son maçta iyiydi bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak
    Cevapla
  • yahya 6 yıl önce Şikayet Et
    ozana hayat verdiniz madem salih uçanı neden harcadiniz
    Cevapla
  • muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    daha durun bakalım hemen bir maçtan göklere çıkarmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle