Ozan'dan itiraf! 'Psikolojik olarak kendimi...'

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularından Ozan Tufan, Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ozan'dan itiraf! 'Psikolojik olarak kendimi...'
Ozan'dan itiraf! 'Psikolojik olarak kendimi...'
GİRİŞ 15.10.2017 22:06 GÜNCELLEME 15.10.2017 22:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Artan performansı hakkında konuşan Ozan Tufan "Son zamanlarda Aykut hocamın, yöneticilerin, taraftarın desteğiyle kendimi ön plana atmam gerektiğini düşündüm. Daha fazla sorumluluk almam gerektiğini düşündüm. Bir şeylerin üzerine giderek iyi şeyler yapmak istediğimi söyleyebilirim. Hatalarım olabilir, benim yüzümden gol de yiyebiliriz. Ancak takım olarak mücadele ettik. Milli Takım'dan yeni dönmüştük ve arkadaşlar çok iyi çalışmıştı. Takım olarak iyi mücadele ederek kazandık" dedi.

Galatasaray maçına değinen Ozan Tufan "Derbi öncesi bu galibiyetler çok önemlidir. Şimdi derbi hazırlıklarını yapacağız. Arkadaşlarımın ayağına ve yüreğine sağlık." diye konuştu.

"YERİ GELİYOR VOLKAN AĞABEY, YERİ GELİYOR BEN..."

Tepkilerin ardından çıkışa geçmesiyle ilgili de konuşan Ozan Tufan "Yeri geldi tepki yedim ama böyle şeylerin üstesinden gelmeniz ve bunları unutmanız gerekiyor. Aykut hoca ile birlikte bunu yaptığımı düşünüyorum. Takım da bana yardımcı oldu. Psikolojik olarak kendimi hazır tutmam önemli bir şeydi. Yeri geliyor Volkan ağabey, yeri geliyor ben, yeri geliyor yabancı ıslıklanıyor. Futbolun içerisinde bunlar var. Biz hep birlikte aileyiz, bunları birlikte çözeriz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • tct 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut hocanın eline sağlık yıldız yetiştiriyor
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha yeni dusundun yiyi olmayi daha cok calismayi az yemeyi yani:)))
    Cevapla