Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi!

Fenerbahçe, Yeni Malatya maçına hazırlanırken, Başkan Aziz Yıldırım, Galatasaray maçı için hazırlığını yaptı.

Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi!
Aziz Yıldırım'dan transfer müjdesi!
GİRİŞ 14.10.2017 11:51 GÜNCELLEME 14.10.2017 11:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Yeni Malatya maçına hazırlanırken, Başkan Aziz Yıldırım'ın aklı Galatasaray ile Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan derbide.
 
Sarı lacivertlilerde Kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal'la özel bir görüşme yapan Aziz Yıldırım, "Takımı toparlayın. Şampiyonluk için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" talimatı verdi.

Yıldırım ve kurmaylarının hafta içinden itibaren Samandıra'ya daha sık gideceği öğrenildi.

BEN ARFA GELİŞMESİ

Süper Lig'de topladığı 11 puanla lider G.Saray'ın 8 puan gerisinde kalan F.Bahçe'de gözler sırasıyla oynanacak olan Yeni Malatya ve G.Saray maçlarına çevrilmiş durumda. Bu iki karşılaşmada yaşanacak puan kayıpları Teknik Direktör Aykut Kocaman'ı koltuğundan edebilir. Zorlu periyottan 6 puan alınması durumunda ise Başkan Aziz Yıldırım, Kocaman'a büyük bir transfer sürprizi yapmayı planlıyor.

2018 Mayıs'ında yapılacak olan başkanlık seçiminde adaylığını açıklayan Ali Koç'a karşısına şampiyon bir takımın başkanı olarak çıkmak isteyen Yıldırım, PSG'de kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Hatem Ben Arfa'yı alarak bu hedefini gerçekleştirmek istiyor.

YOLLAMAYA SICAK BAKIYORLAR

Bilindiği gibi F.Bahçe, Fransız yıldız ile sezon başında ilgilenmişti. Ancak Hatem Ben Arfa, kulübünden alacağı olan 7 milyon euro civarındaki parayı tahsil edemeyince takımında kalmıştı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu takımdan ayrılmak istemeyince PSG tarafından rezerv takıma gönderilmişti. Hatem Ben Arfa'nın PSG'yle olan sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Fransız ekibi faydalanmadığı oyuncusunun maliyetinden kurtulmak için devre arasında oyuncusu ile yolları ayırmayı dört gözle bekliyor.

3 BÖLGEDE DE OYNAYABİLİYOR

Sarı-Lacivertli Yönetim, Ben Arfa konusunda yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. Malatya ve G.Saray maçlarında alınacak 6 puan sonrası devre arası için girişimlere yeniden başlanacak. Ben Arfa, geçen sezon 32 müsabakada bin 136 dakika şans bulmasına rağmen 4 gol, 7 asistle oynadı. Sağ ve sol kanatta görev yapan Fransız yıldız, forvet arkasında da oynayabiliyor.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 7
  • hayri 6 yıl önce Şikayet Et
    almayın su arabı. hatem ben arfaymıs. klasik tembel arap. futbolcu alcaksan is ahlakı olanını alcaksın. hollanda gibi danimarka gibi. bkz kjaer kuyt
    Cevapla
  • Yörük 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray hollandalıları gönderdi arap getirdi ligi süpürüyor.Demekki tezin yanlış. Arap düşmanlığı yapıyorsun
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Gecen yil az biraz oynamış. bu yıl oynamıyor. gelince üç ay forn tutmasını beklersin. sezon birer. iki ay yaz tatili derken yine formunu kaybeder. ha oynadı ya oynayacak derken yas 34 olur. futbolu kafasında bitirir. sonra biz bize gelen niye oynamıyor deriz yine
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    Gider yine guiza gibi krasic gibi yada diego gibi birini alir gelir 3-4 yildir farkli bir sey yapmiyor. bi tane adam akilli transferi yok hepsi cöp. en son bi kjear cikti . nasil olduysa herhalde o sans a denkgeldi
    Cevapla
  • Koç Metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Aziz bey be yeter artık gene hangi işleri organize edeceksin çekil bırak artık lütfen biraz ar biraz
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    He gelir gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle