Yıldız isim eşyalarını topladı evini boşaltıyor!

Fenerbahçe'yle yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Robin Van Persie evini boşaltmak için çalışmalara başladı ve bir kargo şirketiyle anlaştı.

Yıldız isim eşyalarını topladı evini boşaltıyor!
Yıldız isim eşyalarını topladı evini boşaltıyor!
GİRİŞ 13.10.2017 12:22 GÜNCELLEME 13.10.2017 12:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sık sık sakatlanan, en son da tüm uyarılara rağmen gittiği milli takımda sorun yaşayıp hala tedavi sürecinde olan Van Persie ile Fenerbahçe arasındaki ilişkiler kopma noktasına geldi. Kulüp Van Persie'den umudu kesti. Devre arasında yolların kesin olarak ayrılacağı artık bir sır değil.

Bunun bilincinde olan Hollandalı da İstanbul'daki eşyalarını toplamaya başladı. Evini boşaltmak için çalışmalara girişen Van Persie'nin bir kargo şirketiyle anlaştığı öğrenildi. Birkaç hafta içinde eşyalarını Hollanda'ya gönderecek Robin van Persie'nin menajerini de Fenerbahçe ile ayrılık görüşmelerini yapması için görevlendirdiği bildirildi.

Sarı lacivertlilerin alacaklarına karşılık bonservisini vermesi bekleniyor. 33 yaşındaki yıldız, kariyerine ise tıpkı Dirk Kuyt gibi Feyenoord'da devam edecek. Hollandalı, önümüzdeki hafta Feyenoord yetkilileri ile yüz yüze görüşecek ve anlaşmanın detaylarını belirleyecek.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 3
  • mmt..25 6 yıl önce Şikayet Et
    kulübün paralarını böyle boş futbolculara harcayıp başarısızlığa sebep olan yönetimde bi an önce eşyalarını toplayıp kulübü terk etmeli.
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanda biraz ruh olmalı,onur olmalı değil mi...geldiğinden beri hiçbir varlık gösteremedi Pereria denedi olmadı,Advocatt denedi olmadı,Aykut deniyor olmuyor sanırım bu futbolcu ülkemiz futbolunu yan gelip yatma yeri paraları cebe indirme yeri olarak dışarıdan gördü tatil yaparım paramı alırım diye düşündü ama yanlış düşünmüş.
    Cevapla
  • aboubakar 6 yıl önce Şikayet Et
    manda gibi yatmaktan başka bişey bilmedi hayırsız
    Cevapla