Robin van Persie savcıya ifade verdi!

Fenerbahçeli Futbolcu Robin Van Persie, Beşiktaş maçındaki hareketinden dolayı savcıya ifade verdi.

Robin van Persie savcıya ifade verdi!
Robin van Persie savcıya ifade verdi!
GİRİŞ 13.10.2017 11:09 GÜNCELLEME 13.10.2017 11:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli Futbolcu Robin Van Persie hakkında Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Fenerbahçe maçında dil çıkardığı ve elini şortunun içine soktuğu gerekçesiyle 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlamasıyla soruşturma açıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı'na ifade veren Van Persie suçlamaları kabul etmeyerek hakaret amaçlı yapmadığını söyledi.

HAKARET AMAÇLI YAPMADIM

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da Fenerbahçe'ye karşı 1-0 mağlup olduğu maçta çeyrek finale çıkamamıştı. Derbinin ilk dakikalarında Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile tartışan Fenerbahçeli Van Persie siyah-beyazlı tribünlere dönerek dil çıkarmış daha sonra elini şortunun içine sokmuştu. Tribünlerden tepki çeken hareketin sonucunda Robin Van Persie hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma açıldı. Persie, Basın suçları savcısı Asım Ekren'in 'sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun' gerekçesiyle resen başlattığı soruşturma kapsamında ifade verdi. Robin Van Persie'nin ifadesinde hakaret etmek amaçlı o hareketleri yapmadığını söyleyerek suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce kişi o hareketi gördü , nasıl yapmamış.
    Cevapla
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    O zaman maçlar için hep böyle dava açalım, saçma olmuş. Tahrik, kim, nefret. Spor bu yaa. Nerelere çekiyoruz. O yüzden ilerlemiyor futbol
    Cevapla
  • h. k 6 yıl önce Şikayet Et
    Talisca parmak işareti yaptı, hiç ceza almadı, melo dil çıkarttı hiç ceza almadı, Van persie dil çıkarttı 4 maç ceza üstüne bide savcılık ifadesi. Bu kanunlar sadece Fenerbahçe içinmi çıkarılmış, anlamadım.
    Cevapla