Aykut Kocaman yeni golcüsünü buldu

Uzun süren sakatlığının ardından takıma katılan Fernandao U21 takımı ile yapılan maçta attığı gol ve ortaya koyduğu başarılı performans ile hazır olduğunun mesajını verdi.

Aykut Kocaman yeni golcüsünü buldu
Aykut Kocaman yeni golcüsünü buldu
GİRİŞ 10.10.2017 10:48 GÜNCELLEME 10.10.2017 11:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de uzun süren sakatlığının ardından takıma katılan Brezilyalı golcü Fernandao, U21 takımı ile oynanan maçta attığı gol ve performansıyla hazır olduğu mesajını verdi.Soldado'nun henüz golle tanışamaması ve moral bozukluğu sebebiyle Brezilyalı golcünün hazır hale gelmesi teknik heyet için önemliydi.

Geçen sezon kolu kırılan ve uzun süre sahalardan uzak kalan futbolcunun tedavi süreci sıkıntılı geçti. İlk etapta koldaki kırık, tam olarak kaynamadı. Ameliyat gündeme gelse de yapılan tedavi sonucu operasyona gerek kalmadan futbolcunun sahalara dönmesi sağlandı. Kolundaki kırık tam olarak kaynasa da futbolcu ikili mücadelelerden kaçınıyordu. Koluna tekrar darbe almaktan çekinen futbolcunun artık bu sorunu da büyük ölçüde atlattığı gözlendi. 

Gerek çalışmalar gerekse de yapılan son hazırlık maçında bu durum çok net ortaya çıktı. En büyük özelliği fizik gücü olan Fernandao artık hava toplarından ve ikili mücadelelerden kaçınmıyor. 
Fernandao'nun hazır hale gelmesi teknik heyet için çok önemli.

KOCAMAN'IN HAVA OPERASYONU

Tecrübeli futbolcu Janssen ile birlikte oynadığı zaman rakip savunmanın dengesini bozacak. Teknik direktör Kocaman, özellikle kapanan savunmalar için Janssen ve Fernandao'nun fizik gücü ve hava hakimiyetinden faydalanmak istiyor. 

Bu iki futbolcunun kazanacağı mücadeleler özellikle orta sahadan hücuma destek verecek isimlerin sürpriz golcü olmasını da sağlayacak. Brezilyalı futbolcu şu anda Janssen'den sonra takımın ikinci golcüsü konumunda. Henüz golle tanışamayan Soldado ise Fernandao'nun arkasında bekliyor. Sakatlığı devam eden Van Persie'den ise ümit kesildi. Teknik heyet, Hollandalı futbolcu olmadan planlarını yapıyor.

YORUMLAR 2
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Topal'ı forvet yapsın , Kameni'nin üstünden aşırtarak attığı golü benim diyen forvet atamaz !
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    fenere 3. lük yarışında başarılar
    Cevapla