Volkan'ın hedefi Galatasaray derbisi

Formanın aslanın ağzında olduğunu anlayan Volkan Demirel, Galatasaray derbinde mutlaka görev yapmak istiyor. Yeni Malatya sınavı için de 11'i zorluyor

Volkan'ın hedefi Galatasaray derbisi
Volkan'ın hedefi Galatasaray derbisi
GİRİŞ 09.10.2017 09:54 GÜNCELLEME 09.10.2017 09:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ligde 3-2 kaybedilen Medipol Başakşehir maçında sonra formaya hasret kalan ve 1 aydır şans bulamayan Volkan Demirel'i hırs bastı. Yaz döneminde çok sıkı çalıştığını söylese de görev yaptığı her karşılaşmada hatalı goller yiyerek yıllarca başarısı için ter döktüğü F.Bahçe taraftarları tarafından ıslıklanan kaptan, temiz bir sayfa açtı.

Kulübeye mahkum olduğu 1 aylın süreçte idmanlarda çok sıkı çalışan deneyimli file bekçisinin form grafiği olarak şu an Kameni'nin önünde olduğu belirtildi. Fizik bakımında da çok fit olan Volkan, Yeni Malatyaspor ile Kadıköy'de oynanacak karşılaşma öncesi teknik direktör Aykut Kocaman'dan forma istedi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynanacak G.Saray derbisinde mutlaka sahada olmak istediğini belirten Demirel, TT Stadı'ndaki mücadelede daha yüksek bir grafik çizmek için bu hafta şans bulmak istiyor. Kendisini kafa olarak nefesleri kesecek derbiye hazırlayan Demirel, kaleyi mevkidaşı Kameni'den devralıp bir daha da bırakmak istemiyor.

ISINMIYORDU

Hatırlanacağı üzere uzun bir aranın ardından ilk kez derbi kaçıran ve Beşiktaş karşılaşmasında kenarda oturan Volkan, o mücadeleden önce yedek kaldığı maçlarda ısınmak için sahaya çıkmamış ve bu hareketiyle tepki görmüştü. Daha sonra teknik heyetle yaptığı konuşmalarla bu tavrından vazgeçen 35 yaşındaki eldiven, kapris yapmayarak görev alacağı zamanı beklemeye geçmişti.

Volkan Demirel bu sezon hiçbir karşılaşmada kalesini gole kapatamadı. Deneyimli file bekçisi 3'ü UEFA Avrupa Ligi, 8'i de Süper Lig olmak üzere 6 karşılaşmada toplamda 11 gole engel olamadı.

YORUMLAR 5
  • yurttas 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ve bunun gibi cirkeflere bakin derbide nasil davraniyor.fenerin son yillardaki debilerine bakin hep rakibi sinirlendirmek uzerine kurulmus bir sistemi var. ortami gerip futbolu oldurup bi galibiyet alip kotu futbolunu taraftarina yutturuyor.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir iki çirkeflik yapar bir beraberlik oldumu Aziz ağabisi sırtını sıvazlar ondan sonra bir yan gelip yatar yazık ben rıdvanların oğuz ların Cüneyt tanmanların izlemiş biri olarak lanet olsun sizin gibi adam lara lanet olsun diyorum eskiden kim kaybederse kazananı tebrik ederdi ne güzel günlerdi hangi takımda olursa olsun lanet olsun bunun gibi adamlara bunların yüzünden futbol dan soğudum not Galatasaray taraftarı yım
    Cevapla
  • idris 6 yıl önce Şikayet Et
    volkan gelde seni bir görelim telokomda
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    son hedefi olacak herhalde yine olay adam olur.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    kargaşa yaratmak için mi oynamak istiyor yoksa gerçekten futbol oynama düşüncesi mi var ?
    Cevapla