Aykut Kocaman'ı bekleyen büyük tehlike!

Süper Lig'in 7. haftasında Akhisarspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ve yöneticiler, hakem Bülent Yıldırım'a tepki göstermişti.

Aykut Kocaman'ı bekleyen büyük tehlike!
Aykut Kocaman'ı bekleyen büyük tehlike!
GİRİŞ 05.10.2017 11:36 GÜNCELLEME 05.10.2017 11:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 7. haftasında Akhisarspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ve yöneticiler, hakem Bülent Yıldırım'a tepki göstermişti. 90 dakikanın ardından hakemin yanına giderek tepkisini sürdüren Kocaman, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Sarı lacivertliler, konuyla ilgili açıklama yaparak PFDK'nın raporunu paylaştı. O raporda Aykut Kocaman'ın hakem Bülent Yıldırım'a 'Çok merak ediyorum. TFF'den özel bir talimat mı aldınız? Geçen haftanın diyetini mi ödedik? Oyuncumu ne gördün de attın?' dediğinin yazıldığı ifade edildi.

Fenerbahçe'nin hocasının alacağı cezanın 3-5 maç arası olduğu belirtildi. Kocaman, böyle bir ceza alması halinde Galatasaray derbisinde takımın başında olamayacak.

YORUMLAR 8
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener gol attida hakem vermedimi arti gelen topcular olsun mevcut kadro olsun Fenerbahceyi kaldircak kapaditede degil hele bir potuk tmm bizim gördügümüz kadari ile kirmizi degildi o an ne dedi Hakem ne gördü bilemeyiz gelelim futboluna kalecisi topu versin yanliz kossun düsmeden öbür kaleye gecemez Aykut hocanin yapacagi hic bir sey yok yapsaydi gecen yil Hollandaöi yapardi demekki sonuc hocada degil topcuda
    Cevapla
  • G.S. li 6 yıl önce Şikayet Et
    ben hocayı başarılı buluyorum.çoook uzun vadeli anlaşma yapılmalı
    Cevapla
  • Sadri 6 yıl önce Şikayet Et
    Öyle birşey olacaksa küfür edip 1maç ceza alsaydı daha olurdu!
    Cevapla
  • hanedan 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke küfür etseydi daha az ceza alırdı dimi ama
    Cevapla
  • Konyasporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    hocam gitmiyecektin be
    Cevapla
  • fb 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    bence de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle