Hakeme söylediği sözler ortaya çıktı!

Akhisar maçı sonrası öfkeyle sahaya giren Fenerahçe Teknik Direktörü, hakeme, “Buraya ne amaçla geldiğiniz belliydi. Beşiktaş’ın intikamını aldın” diye tepki gösterdi.

Hakeme söylediği sözler ortaya çıktı!
Hakeme söylediği sözler ortaya çıktı!
GİRİŞ 02.10.2017 15:05 GÜNCELLEME 02.10.2017 15:05
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 1-0 kaybettiği Teleset Mobilya Akhisar karşılaşmasına damga vuran olaylardan biri, teknik direktör Aykut Kocaman’ın maç sonrası sahaya girerek hakem Bülent Yıldırım’la diyaloğa girmesiydi. 82. dakikada Alper Potuk’a gösterilen kırmızı kart nedeniyle öfkeli olan Kocaman, Yıldırım’a, “Ne gördün de Alper’e kırmızı kart verdin?” diye sordu. Hakemden, “Rakibinin ayağına bastı” cevabını alan Kocaman, tepkisini şöyle sürdürdü:

‘BU SENE DE GÖREVİNİ YAPIYORSUN’

“Faulü yapan Alper değil Akhisarlı oyuncuydu, bizim lehimize faul vermeliydin. Ama sizin niyetiniz daha 1. dakikadan belliydi. Buraya ne amaçla geldiğiniz de belliydi. Beşiktaş’ın intikamını aldın.”

Olay sırasında Aykut Kocaman’ın yanında bulunan yardımcı antrenör Fahrudin Ömerovic’in de hakem Yıldırım’a, “Geçen sene Beşiktaş-Bursa maçında Quaresma’ya 3 defa kırmızı kart çıkarmalıydın ama yapmadın ve şampiyonu belirledin. Bu sene de görevini yapıyorsun” dediği belirtildi. (Hürriyet)

YORUMLAR 20
  • EMMMİ 6 yıl önce Şikayet Et
    anadolu TAKIMLARI HER HAFTA AYNI SIKINTIYI YAŞIYOR NAAAAABEEER SEVİNDİMMİ HAYIR HAKEM GÜVENİLİR OLMALI TAKIMIN ADNI UNUTACAK OLAYLARA ODAKLANACAK HATAYI YAPANI CEZALANDIRACA K BÜYÜK KÜÇÜK ,ŞAMPİYONLUK YADA KÜME MAÇI FARKETMEZ ADİL OLACAKSIN ADAM OLACAKSIN
    Cevapla
  • Dürüst 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bir gs.olarakdan yorum yazanlar beşiktaşli hep arada cok büyük fark var aykut hoca gercekden cok efendi bir hoca bunu kabullenin birde sizin hocaya bakin cirkef oküfürler hic hoş deyil.
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut kovulacaksin kacarin yok haksiz kazandigin besiktas maci seni bir kac hafta daha idare eder.
    Cevapla
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    abc konuyu deniştirme aradaki varki gör ona göre yorum yaz fanatikler küfürbas şenola bak birde Aykut hocaya bak arada dağlar kadar fark var sizler ayni chp zihniyetindesiniz kabullenemesiniz.
    Cevapla
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen doksan dakika gol pozisyonuna girme sonra çık hakemi suçla... Zaten Aykut'ta hiç kabahat yoktur... Aykut ve Aziz oldukça Fenerbahçe benim gibi daha çook taraftarını kaybeder...
    Cevapla
  • ümit 6 yıl önce Şikayet Et
    takım kötü oynuyor diye hkemlerin bu hataları yapması normal yani hiç değinmeyelim bunlara o zaman? bir onraki maç alper cealı nasıl olcak oynatamıycan oyuncuyu..bu kadarda sığ bakmayın olaylara.tamam takım üretken değil inkar edende yok ama bir hafta sonraki maça oyuncuyu oynatamıycaz bu kararlardan sebebp doğrumu sence?
    Cevapla
  • brs 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş maçında hakemin yanlı olduğunu kabul etmişsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle